Gürkan Çakıroğlu Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2016 İstanbul Pendik Şahsuvaroğlu dan bir adet C-Max i Antalyaya taşımak üzere uygun fiyatlı nakliye firması arıyorum. Bildiğiniz tanıdığınız varsa yardım rica ediyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 http://www.omsan.com/lojistik/hizmetlerimiz/arabam-tatilde + Oyak çalışanı varsa şükela. En ucuzu ev taşıyan tırın arkasına yüklemek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: http://www.omsan.com/lojistik/hizmetlerimiz/arabam-tatilde + Oyak çalışanı varsa şükela. En ucuzu ev taşıyan tırın arkasına yüklemek Thanks Yakup, Bilindik firmalar harici bir çözüm olabilir diye yazmıştım ama haklısın detay vermeliydim, ayrıca eski bir Oyak çalışanıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 omsan iyidir iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Gürkan kolay gelsin, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım Göz Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 işin gücün rast gelsin abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 0507 213 02 14 Bek Oto taşıma Ben İstanbul-Antalya arası 12 araç taşıttım, bir sıkıntı olmadı. En son 400 TL'den taşıttırdım, sizden 450-500 isterler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Çağlar teşekkürler, Mertur 650 + kdv fiyat verdi... Şimdi, Çağlar Kasımoğlu yazdı: 0507 213 02 14 Bek Oto taşıma Ben İstanbul-Antalya arası 12 araç taşıttım, bir sıkıntı olmadı. En son 400 TL'den taşıttırdım, sizden 450-500 isterler. --5 dakika sonra eklendi-- Aradım Ercan beyle konuştum herşey dahil 500 tl fiyat aldım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Mertur pahalıdır genel olarak, ama sağlam taşır. Kaza yapıp, aracınıza zarar gelirse hiç düşünmenize gerek yok Mertur'da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 22 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: İstanbul Pendik Şahsuvaroğlu dan bir adet C-Max i Antalyaya taşımak üzere uygun fiyatlı nakliye firması arıyorum. Bildiğiniz tanıdığınız varsa yardım rica ediyorum... C-Max yürümüyor mu? neden taşıtıyon yoksa sıfır km olsun diye mi? ama sıfır yazmıyor en az 5 km oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Şimdi, Osman Türkol yazdı: C-Max yürümüyor mu? neden taşıtıyon yoksa sıfır km olsun diye mi? ama sıfır yazmıyor en az 5 km oluyor Abi yaz lastiğiyle yola çıkmak riskli. Hele geçeceği yerleri düşününce sakat olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 niyeki kartalkaya dan uludağdan felan mı geçecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Şimdi, Osman Türkol yazdı: niyeki kartalkaya dan uludağdan felan mı geçecek Abi 8 derecenin altında çoğunlukla yaz lastiğiyle mi seyahat etsin bea. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 3 saat önce, Osman Türkol yazdı: C-Max yürümüyor mu? neden taşıtıyon yoksa sıfır km olsun diye mi? ama sıfır yazmıyor en az 5 km oluyor Osman ben şu an Antalya dan dönüyorum, araba aldık arkadaşa Haftaya bir daha gitmiyim dedim vakit yok. Ayrıca arabayı sürüp götürmek uçakla dönmek daha maliyetli Ver 500 ü kapıya teslim gitsin Kapiş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Osman ben şu an Antalya dan dönüyorum, araba aldık arkadaşa Haftaya bir daha gitmiyim dedim vakit yok. Ayrıca arabayı sürüp götürmek uçakla dönmek daha maliyetli Ver 500 ü kapıya teslim gitsin Kapiş ? senin gibi adama yol mu dayanır. sen ki yola yol demezsin,sen ki km yakalamak için yol yaparsın,ama neyse senin dediğin gibi olsun,anladım da zorluyorum işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap