Tevfik Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2012 Çokta değişmemiş...... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 hımm.. güzel.. yakup abim her zaman ki gibi yakışıklı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Maşallah maşallah.yıllar nelere kadir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Biraz benzese bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yakup daha çirkin,bence bu Yakup olamaz...eheheheüüüe....onun bebekliği şööleydi bikerem..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yakup daha çirkin,bence bu Yakup olamaz...eheheheüüüe....onun bebekliği şööleydi bikerem..... Bora öldürdün beni gülmekten ya...hele Tolga ile Aydın tutuklanıp silivriye gönderilsini okudukça gülüyorum...sabah sabah..dkötürmüşün yine.. vala..offf yaa..millet deli sanıcak beni odamda kendi kendime gülerken...not:zati pekte akıllı degilim de idare ediorduk işte... neymiş gönüllerin moderatörü....hahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yakup herkes kendi çocukluk resmini koymuş sen diye yutturmaya çalışıyor galiba 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 yusuf dikkat ettimde ikimizde var sanrım sol elimizi ceneye koyup resim çektirmek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 yusuf dikkat ettimde ikimizde var sanrım sol elimizi ceneye koyup resim çektirmek... Valla sen deyince farkettim bende. Aynen. Yalnız benim bu resim çekilirken haberim yoktu. Geçen yaz Ankara'da arkadaşın düğünde sahneyi seyrederken salonun fotoğrafcısı objektiflemiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 fakat....o bakış sanırım dansöz varken çekilmiş.............. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yakup daha çirkin,bence bu Yakup olamaz...eheheheüüüe....onun bebekliği şööleydi bikerem..... Bora resimleri karıştırmış olmayasın, bu daha çok Tevfik'e benziyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 hımmm....anlaşıldı Doktorum....bu bir savaş nedeni biliyorsun değilmi...ve açıklıyorum...cem beyin lisedeki hali ve ozamanki flörtü muazzes...yıllar öncesinden bir kesit.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 (düzenlendi) hımmm....anlaşıldı Doktorum....bu bir savaş nedeni biliyorsun değilmi...ve açıklıyorum...cem beyin lisedeki hali ve ozamanki flörtü muazzes...yıllar öncesinden bir kesit.... Hiç bana laf etme, senin Rukiye ile olan halini de biliyoruz... Ayrıca ben gençliğimde sarı saçlı mavi gözlüydüm bir kerem... Ocak 11, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 ay inanmıyorum ya...toplattırmıştım ben bu resmi kahretsin halamı var...hımmm ozamanlar genç ve tecrübesizdim paraya ihtiyacım vardı..onun için di yaşanılanlar... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap