Serkan erden Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2016 geçenlerde okuduğum bir makalede bugünün insanlarının 100 yıl önceki insanlara göre %20 daha az uyuduğunu söylüyordu. halbuki öğle zamanı 1-1,5 saat uykunun insana verimlilik ve zihinsel aktivite açısından fazladan 5 saat kazandırdığını belirtiyor. gelde bunu patrona anlat bakalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 az uyuyalım ömrümüz kısa zaten günde 6-7 saat yeterde artar bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Elektrik şebekeleri kuruldu, mertlik bozuldu. İdeal bir uyku süresi yok, bünyeden bünyeye değişiyor. Önemli olan yeterli sayıda rüyanın görülmesi, tabii onu da bilemiyoruz, sayaç yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Beş saat civarında uyuyorum ... 02,30 - 03,00 / 08,00 arası. Yaklaşık yirmi+ yıldır bu şekilde dinleniyorum, hiç bir şikayetim de yok. ... arada saçmalayıp 7-8 saat uyursam (örn.Jetlag) yataktan sersemlemiş ve kas ağrıları ile kalkıyorum. Bence uyku süresinden çok kalite (REM) önemli 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Mandıra filozofu geldi aklıma. eve gidince izleyim azcık. Uyku için şöyle birşey demişti. Vücut zaten itiyacı olan uykuyu alınca seni uyandırır. O alarmı bulanı bir yakalarsam ooof of. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Askerde 6 ay boyunca 2-3 saat uyudum. İlk başlarda rüya ile gerçeği karıştırdığım falan oldu ama alışıyor insan. Genelde 5 saat yeterli diyorlar. Fazla uyuyunca sersemlik ve ağrı bende de oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Askerde 6 ay boyunca 2-3 saat uyudum. İlk başlarda rüya ile gerçeği karıştırdığım falan oldu ama alışıyor insan. Genelde 5 saat yeterli diyorlar. Fazla uyuyunca sersemlik ve ağrı bende de oluyor. Serdar kalk nöbetin var 02-04 arası 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Serdar kalk nöbetin var 02-04 arası Hep öyledi ki. 00.00-02.00 / 02.00-04.00 / 04.00-06.00 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: Beş saat civarında uyuyorum ... 02,30 - 03,00 / 08,00 arası. Yaklaşık yirmi+ yıldır bu şekilde dinleniyorum, hiç bir şikayetim de yok. ... arada saçmalayıp 7-8 saat uyursam (örn.Jetlag) yataktan sersemlemiş ve kas ağrıları ile kalkıyorum. Bence uyku süresinden çok kalite (REM) önemli haklısın abi; benim gibi karanlık ortam şartı arayanlar ve uykusu derin olmayanlar için kalite zor oluyor,birde bebişimin gece 4-5 kez ağlaması işin kaymağı oluyor. kimi insanlar ölü gibi yatıyor,üstüne çıkıp tepinsen banamısın demiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Serkan erden yazdı: kimi insanlar ölü gibi yatıyor. Birisi bana mı sesleniyor. Valla bende gariptir gözümü kapatınca film kopuyor. Sabah açana kadar kapkara bir çizgi. Ne bir rüya ne de ufacık bir görüntü. Hiç bir şey yok. Kasım 21, 2016 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Alarm sabah 6 ya kurulu. Haftanın her günü için geçerli. Yatma saatim de gece12-1 arası oluyor. Yıllardır böyle.Bazen alarma üç-beş daika kala uyanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: üç-beş daika kala uyanıyorum. Yok ben genelde haftasonu sabah erkenden uyanıyorum bi anlasa haftasonu uyunur dinlenilir. Ters işte haftaiçin haftasonu sanıyor benim bünye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 anladığım kadarıyla makalede öğle uykusunun faydalı olduğunu söylüyor. aslında doğru gibi. eski işyerimde öğle arasında 1 saat uyuduğum zaman daha dinç hissederdim kendimi. ama biraz daha uyusam ne güzel olurdu demedende geçmezdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 @Onur Sezgin ide dinlemek lazım tabi bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: @Onur Sezgin ide dinlemek lazım tabi bu konuda Vimpir o bünyesi farklı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap