Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 En kötüsü de yataktan kalkıp uyumaya devam edenler herhalde. Yüzünü yıkamaya gidip aynanın karşısında ayakta uyuyanlar çok komik oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: @Onur Sezgin ide dinlemek lazım tabi bu konuda Buyrun bu ayki ortalamam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: Buyrun bu ayki ortalamam Ahaaa hazırsın sen artık. Gidelim istemeye. @Bekir B. abi hazırlan cumartesi sabahtan Balıkesir seyahatimiz var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 3 saat önce, Kaan Yagizer yazdı: (REM) önemli geçen yün meditasyon ile derin rem süresini arttırmayı denedim. normalde 25dk ile 45dk arası idi. şununla uykuya dalınca en az 45dk rem uykusu almaya başladım ve artık sabahları 6buçukta değilde 5de uyanmaya başladım. bi daha uyuyamıyorum. (log kaydını xiaomi mi band 1s tutuyor) --1 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Buyrun bu ayki ortalamam o nasıl bi uykudur öyle 3 saat deriiiin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Şimdi, Olcay Sert yazdı: geçen yün meditasyon ile derin rem süresini arttırmayı denedim. normalde 25dk ile 45dk arası idi. şununla uykuya dalınca en az 45dk rem uykusu almaya başladım ve artık sabahları 6buçukta değilde 5de uyanmaya başladım. bi daha uyuyamıyorum. (log kaydını xiaomi mi band 1s tutuyor) --1 dakika sonra eklendi-- o nasıl bi uykudur öyle 3 saat deriiiin Mi band2... çokta doğru bir ölçüm yaptığını düşünmüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 (düzenlendi) Yaş ilerledikçe uyku süresi kısalır. Yeni doğan bebekler aşağı yukarı 20 saati uykuda geçirirken ergenliğin başlangıcında 11-10 civarına düşer.(Önerilen ideal süre) 20 Yaş başlangıcında ise 7 saat ideal olarak kabul edilir.Bunun sebebi ise gece salgılanan bir hormonun üretiminin kesilmesidir. 50 yaşlarından sonra ise 5-4 saat bile yeterlidir. --0 dakika sonra eklendi-- Kasım 21, 2016 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Bir gün ortalama 4-4,5 çok yorgunsam 5 saat uyumayı ümit ediyorum. REM ROM bilmem de zihinsel yorgunluk fiziksel yorgunluktan fazla olunca uyku daha tatsız oluyor gözlemlerime göre. Bu konuda hala ciddi merak ettiğim şey 4 saatte bir 1 saat uyuyanlar mı ne vardı, o ne kadar uygulanabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Sleep Cycle Tracker ve telefonla entegre alarm ozelligi olan bir bileklik bulsam alacagim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Gece 1-2 gibi uyur sabah 6 - 6.30 civarı uyanırım... Fazla bile bünyeme Şimdi, Alperen G. yazdı: Sleep Cycle Tracker Bu işler biraz "plasebo etkisi"ymiş gibi geliyor bana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 23:00 da uyudum sabah 6 da hortladım. Yetmedi tabi. 5 gün beni 9 dan önce uyandıranın topuna sıkarım haberiniz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Gece 1-2 gibi uyur sabah 6 - 6.30 civarı uyanırım... Fazla bile bünyeme [emoji4] Bu işler biraz "plasebo etkisi"ymiş gibi geliyor bana... Gibi geliyor bana yoksa suphen mi var? Karteeeel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 6 dakika önce, Alperen G. yazdı: Gibi geliyor bana yoksa suphen mi var? Karteeeel Sağol dilime dolandı. Yandık tüm gün.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Sağol dilime dolandı. Yandık tüm gün.. [emoji4] Rica ederim ne zaman istersen soyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 10 dakika önce, Alperen G. yazdı: Rica ederim ne zaman istersen soyle Dur dur ONE'a bağladım nasıl olduysa. Neyse bu daha iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 13 dakika önce, Alperen G. yazdı: Sleep Cycle Tracker bi çok seçenek var bu konuda 20 dolardan başlayıp 500 dolara kadar çıkıyor. bi video vardı eleman bi hafta boyunca bunları deniyordu. "xiaomi mi band 1s" almama sebep olmuştu. en çok sevdiğim özelliği şarjının min 30-40 gün gitmesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap