Emre Şimşek Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2016 Herkese iyi forumlar. Araçta eibach 5mm yay var ama arka lastiklerde beklediğim gibi olmadı. İkinci resimdeki gibi bir basıklığı nasıl gerçekleştirebilirim. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Jantı büyütün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 18 düşünüyorum ama fazla mı olur ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 iki resme bakıyorum ve sizin arabanız daha basık duruyor diger araçta jant farkı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Özkan Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Bana da sizinki daha basık gibi geldi jant büyüklüğünden dolayı yanıltıcı olabilir diger aracın basıklığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Emre amaç sadece basık görüntüyü elde etmek mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Orijinal hali bundan iyi konfor adına birsey kalmaz jantı büyütürseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 41 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Emre amaç sadece basık görüntüyü elde etmek mi? Yani öyle evet çamurluk ve lastik arasında ki o boşluk bana pek hoş gözükmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 6 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Yani öyle evet çamurluk ve lastik arasında ki o boşluk bana pek hoş gözükmüyor Teknik kısmı gözardı etme derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap