Kaan Yagizer Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2016 Lego yapım ustaları bu defa Mustang'lar imal etmiş, hem de orjinal boyutlarda ... 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Insan isi olmamis hakikaten... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Tam işsiz işi... Çok canım çekti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Tam işsiz işi... Çok canım çekti. Senin işin var ya Gece gece icat çıkarma ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 İşin olmadan bu kadar lego alaman zaten, pek pahalı kendileri, sinir edici seviyede pahalı, bir de elektriklileri neyim var... Sonu yok sonu yok, 5-10 yıla araba hobisi ucuza gelebilir. hala ciddi ciddi bir ara kafayı bozmayı düşünüyorum da umarım dronlara yönelirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Senin işin var ya Gece gece icat çıkarma ? Ben işsizlik olsun diye dediydim ki ? Puzzle muzzle yapayım bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Ben işsizlik olsun diye dediydim ki ? Puzzle muzzle yapayım bari. Git yat zıbarrr ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 1,200 hours making a Ford Mustang life-size replica. 50 gün'cük Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Git yat zıbarrr ? ? Mantıklı valla ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap