Bekir Delibaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2016 (düzenlendi) Arkadaslar yaklasik 1 2 aydir aracinda sallama sorunu var. en ufak virajda veya kasiste arka besik gibi sallaniyor. denge kollarinda felan sorun yok. Kasım 25, 2016 Bekir Delibaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 Söylemeye gerek var mı bilemedim ama lastikler ne durumda ve mevsime uygun mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 Bir saat önce, Bekir Delibaş yazdı: Arkadaslar yaklasik 1 2 aydir aracinda sallama sorunu var. en ufak virajda veya kasiste arka besik gibi sallaniyor. denge kollarinda felan sorun yok. Amortisörler gidik olabilir. Rot ayarı bozuk olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Peki kasislerden gecerkene sallamasi lastikerle alakali okurmu yoksa amortisörler le mi alakili sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 10 dakika önce, Bekir Delibaş yazdı: Peki kasislerden gecerkene sallamasi lastikerle alakali okurmu yoksa amortisörler le mi alakili sizce ? Kasis + Viraj varsa araba her zaman sallar zaten hele böyle hafif araçlar. Kontrol edilmeli araç böyle havadan yorum yapmak yanlış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Babamın focus 1 inde de aynı sorun var. Arkası çok stabil bir araç normalde ama bu sıralar viraja hızlı girince arka taraf dengesiz hareketler yapıyor. Amortisörler patlak olduğunda genelde yük sadece helezonlara bindiğinden araba beşik gibi sallanır. Ancak arka taraf elimizle yükleniyoruz oldukça sert. Helezonlar da sağlam görünüş olarak. Viraj denge çubukları böyle bir dengesizlik yapar mı bilemiyorum. Sizin konuyu takip ediyorum bakalım ne çıkacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Virajlarda okadar yok belki hic yoktur ancak arac en ufak kasisten cukurdan gecerkene araka taraf acayip bir sekilde sallaniyor sanki bir tarafa cekiyor geri topluyor gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Amortisörlere baktırın hele, sonra devam edelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Arkadaslar sorun cozuldu sorun lastiklerdeymis yeni lastik aldim sorun kalmadi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Geçmiş olsun da sanırım ifade ederken sallama ile kayma karışmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Hayir kayma degil sallama araca makina ile bakildi usta sorun arka lastiklerinde dedi lastikleri degistir anlayacaksin dedi hemen lastikleri degistim dedigi gibi hic bir sorun kalmadi . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Bekir Delibaş
Arkadaslar yaklasik 1 2 aydir aracinda sallama sorunu var. en ufak virajda veya kasiste arka besik gibi sallaniyor. denge kollarinda felan sorun yok.
Bekir Delibaş tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap