Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 20 saat önce, H. Cenk yazdı: Paypal dolayısıyla ebay kapalı olduktan sonra işimize pek yaramayacak bir uygulama.. kim demiş paypala girip adres bilgilerinizi yurtdışı bi adres ile güncelleyin. varsayılan kurunuzu eUR yada USD yapın alışveriş yapmaya devam edin. ebay vs sitelerden alışveriş yaparken satıcıya paypal adresimden farklı adrese gönderilcek demeyi unutmayın ama bi arkadaşıma yolluyorum deyin mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 6 dakika önce, Olcay Sert yazdı: kim demiş paypala girip adres bilgilerinizi yurtdışı bi adres ile güncelleyin. varsayılan kurunuzu eUR yada USD yapın alışveriş yapmaya devam edin. ebay vs sitelerden alışveriş yaparken satıcıya paypal adresimden farklı adrese gönderilcek demeyi unutmayın ama bi arkadaşıma yolluyorum deyin mesela Benim alışveriş yaptığım yerler daha siparişi almadan " kayıtlı paypal adresi dışına gönderim yapmayız " diye not koymuş oluyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Şimdi, H. Cenk yazdı: Benim alışveriş yaptığım yerler daha siparişi almadan " kayıtlı paypal adresi dışına gönderim yapmayız " diye not koymuş oluyor.. hmmm ben yazsalar bile soruyorum. bazen evet yollıyalım bazende yooook n'olamaz diyorlar. bide ebay güvencesi olduğundan tanımadığınız sellerlardan alışveriş yapabilirsiniz nasılsa herşey müşteri odaklı. (haklı olmak kaydıyla) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Paypala confirmed address nası ekleniyor? Ben ne eklesem comfirmed oluyor sanki. Sorun yaşamadık şimdiye kadar. Sadece paypal ssn ver kimlik ver diye darlıyor, o hesaptan yüksek tutar (~3000 usd) çektirmiyor vs. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 2 saat önce, Olcay Sert yazdı: hmmm ben yazsalar bile soruyorum. bazen evet yollıyalım bazende yooook n'olamaz diyorlar. bide ebay güvencesi olduğundan tanımadığınız sellerlardan alışveriş yapabilirsiniz nasılsa herşey müşteri odaklı. (haklı olmak kaydıyla) bu adresler internet bankacılığını yada kredi kartını kullandığınız banka ile paylaşılıyor mu bir şekilde? yoksa sadece paypal ve sizin aranızda mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 3 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: bu adresler internet bankacılığını yada kredi kartını kullandığınız banka ile paylaşılıyor mu bir şekilde? yoksa sadece paypal ve sizin aranızda mı? bu konuda bilgim yok lakin gizlilik politikası çerçevesinde paylaşmaması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar