Ozan Kar Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2016 İlk seri üretim 6Sler pil henüz bitmemişken kapanma ve açılmama sorunu varmış. Apple belli serideki 6S pillerini değiştiriyormuş. Seri numarasına bakarak kapsamda olup olmadığını görmek mümkün. Bunuda duyurmuş olayım. Esas konu açma amacım, başka yerden araştırmaya üşenip sormak Şimdi benim 6ste değişim kapsamında ancak böyle bir sorunum yok, hiç elletmesem mi? Değiştirtsem mi? İkinci soru, 6ste bu sorun yok ancak 6da var, appleın 6lar için bir duyurusu yok. Bende çinden pil almıştım, beklesemmi taksam mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Ozan Kar yazdı: İlk seri üretim 6Sler pil henüz bitmemişken kapanma ve açılmama sorunu varmış. Apple belli serideki 6S pillerini değiştiriyormuş. Seri numarasına bakarak kapsamda olup olmadığını görmek mümkün. Bunuda duyurmuş olayım. Esas konu açma amacım, başka yerden araştırmaya üşenip sormak Şimdi benim 6ste değişim kapsamında ancak böyle bir sorunum yok, hiç elletmesem mi? Değiştirtsem mi? İkinci soru, 6ste bu sorun yok ancak 6da var, appleın 6lar için bir duyurusu yok. Bende çinden pil almıştım, beklesemmi taksam mı? Bugün şarjım %45 civarındayken birden kapandı 6s plus um. Açmaya çalıştım şarja takın işareti çıktı. Tekrar denedim açıldı ama şifreyi girer girmez yine kapandı. Bahsettiğin pil mevzusu yüzünden mi ki ? Aslında apple şarj/batarya ile ilgili sorunlarda direk cihaz değişimine başvuruyor garanti sürenin bitmesine varsa bence arıza vermesini bekle belki sıfır cihaz alırsın Kasım 30, 2016 Ercan Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Şimdi, Ercan Gülmez yazdı: Bugün şarjım %45 civarındayken birden kapandı 6s plus um. Açmaya çalıştım şarja takın işareti çıktı. Tekrar denedim açıldı ama şifreyi girer girmez yine kapandı. Bahsettiğin pil mevzusu yüzünden mi ki ? Aslında apple şarj/batarya ile ilgili sorunlarda direk cihaz değişimine başvuruyor garanti sürenin bitmesine varsa bence arıza vermesini bekle belki sıfır cihaz alırsın Evet aynı o sorun. Pil değişimi için garantiye gerek yok, üretimden itibaren 3 sene içersinde değişim yapıcaklarmış. Benimki almanyadan geldi, garantisi bitti yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Detaylar burada https://www.apple.com/tr/support/iphone6s-unexpectedshutdown/ iPhone 6s’nizin seri numarasının 4. ve 5. satırlarının aşağıdaki karakterlerden herhangi birisini içerip içermediğini kontrol edin; Q3 Q4 Q5 Q6 Q7 Q8 Q9 QC QD QF QG QH QJ Eğer bu karakterlerden herhangi birisi seri numaranızın 4. ve 5. satırında yer alıyorsa ücretsiz pil değiştirme programından faydalanabileceksiniz. Ben olsam değiştirmek yoluna giderdim sonuçta sana ilerde sorun yaratacaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Ben olsam değiştirmek yoluna giderdim sonuçta sana ilerde sorun yaratacaktır Valla genpaya vs vermek istemiyorum, applelarda da randevu almak dert. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 36 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Valla genpaya vs vermek istemiyorum, applelarda da randevu almak dert. Sabah 10'da kapılarına dayanıp beklersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Sabah 10'da kapılarına dayanıp beklersin. hmm öyle olduğunu bilmiyodum. Bide tam anlayamadım da akasyada yapılıyo mu değişim, daha doğrusu servis var mı? Biliyo musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: hmm öyle olduğunu bilmiyodum. Bide tam anlayamadım da akasyada yapılıyo mu değişim, daha doğrusu servis var mı? Biliyo musun? Türkiye yapıyorum diye program açtıysa Akasya yapıyor tabii, Zorlu'dan farkı yok Canlı sohbetten hemen bilgisini alabilirsin. Sabah gidince, bekleyin gelmeyen kişinin yerine alalım diye sıraya alıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 hmm öyle olduğunu bilmiyodum. Bide tam anlayamadım da akasyada yapılıyo mu değişim, daha doğrusu servis var mı? Biliyo musun? Cepa da lidya varya yetkili servis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Halil DOĞAN Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 bende de aynı sıkıntı var destek bölümüne başvurdum değişim programının 5 aralıktan sonra başlayacağını söylediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Valla genpaya vs vermek istemiyorum, applelarda da randevu almak dert. Önceki telefonun 5s idi. Son zamanlarında içinde bişey sallanmaya başlamıştı. Zorludan randuva almak neredeyse imkansız. Bazı uyanıklar bi kaç tane randevu alıp para ile sattıklarını duydum. Bende apple yetkili servisine (troy) teslim ettim yine sıfır cihaz göndermişlerdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Cepa da lidya varya yetkili servis. Onlar iphone bakmıyo diye biliyodum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Onlar iphone bakmıyo diye biliyodum. Bauhause girişinde teknik servisi var. Benim telefonu orada değiştirdim ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Allah apple zorluya kimseyi dusurmesin randevu almak mumkun degil. Bence kvk genpa gibi yerlerde yaptirmak daha mantikli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 10.2 kullanıcıları için çözüm olabilir. https://pangujailbreak.com/fix-ios-10-2-battery-drain-issue/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap