uğur özsabır Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2016 (düzenlendi) arkadaslar nasipse yeni arac alma arifesindeyiz ama kafam cok karısık gönlüm bi mondeo ya bi focusa kayıyor. biri daha genis konforlu diyeri da cevik ekonomik ve otomatik. düşünceleriniz tavsiyeleriniz benim için önemli. örnek olarak su iki modeli göstereyim üzerinden tartısalım... şimdiden zaman ayırıp yorum yapan herkez e teşekkürler. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-class-oto-dan-2015-1.6-tdi-style-orjinal-hatasiz-kazasiz-344801455/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sinifinin-en-dolusu-uygun-fiyat-369562670/detay Aralık 2, 2016 uğur özsabır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Tabiki mondeo. Segment farkı var bi kere 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 İki aracın karşılaştırmak doğru olmaz, ayrı segmentler çünkü. Mondeo daha fazla genişlik, ferahlık, sessizlik, rahatlık, konfor ve prestij ağırlıklı bir araç. Ancak gündelik kullanımda Focus daha pratik. Focus'tan Mondeo'ya transfer olan @Serdar yaman'a danışmak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 (düzenlendi) Mondeo düz vites, focus otomatik. Direkman kararı bu etkiler. Mondeo tabii ki daha üst segment, daha donanımlı , daha geniş , daha kaliteli vs . Ama daha büyük olduğu için şehiriçine çok uygun değil (yani yaşadığınız yeri bilemem de benim çevreme çok uygun değil) masrafı biraz daha pahalı, satması biraz daha zor, yakıtı daha fazla . Ben mesela mondeo tercih etmem burada. Hele ki düz vitesi işkence olur..Ama size hangisi uygun bilemem Aralık 2, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 genis ferah araba istiyorsanız mondeo yoksa focus tercih edin.Focus daha keyifli sürüş zevki olarak .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Mondeo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Trend olsun, düz vites olsun ama Mondeo olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Dizel otomatik Focus tabii ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Soruyu ben sormuş olsaydım kafam iyice karışırdı Şaka bir yana tercihinizdeki önemli faktör ne o belirler tercihi.. Genişlik,ferahlık,sessizlik,konfor arıyosanız mondeo ve bence titaniumu.. Pratik olsun,otomatik olsun,gerektiğinde daha çabuk elden çıkarayım diyorsanız focus.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Ben de mondeo derdim. Çünkü geniş arabaları hep sevmişimdir. Tabi bunda araç değil sizin ihtiyacını en önemli faktör. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 öncelikle degerli görüsleriniz için teşekkürler. elden cıkartma konusuonemli tabiki ama artık alacagım araca uzun süre binerim herhalde. mondeoda tek tereddütüm park sensörlerinin olmayısı malum arac genis ve uzun. titanium a da para yetmiyor herzaman prensibin bi aracı deistireceksem eger bi üst segment olmasından yanaydı ama aklında bircok deli soru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 85.000 tl verecek olsam mondeo alırdım, ancak focus alacak olsam style da kalıp 75.000 tl den fazla vermezdim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Otomatik dizel focus bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Dizel otomatik focus = çeyrek altın Mondeoyu satmanız biraz uzun zaman alabilir..ama dizel otomatik focus dan 5-6 yıl sonra satarken kar etmeniz bile mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 35 yaşına kadar Fiesta 45 yaşına kadar Focus 45 ten sonra Mondeo 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap