Nazmi Kırma Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2016 arkadaaşlar 2012 Focus 3 te yakıt kesici varmı varsa neresinde yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Neresinde derken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 aracın neresinde --1 dakika sonra eklendi-- ayrıca yakıt kesici devrede ise marş basmazmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Sigorta kutusunun altında bakalitin içinde kırmızı düğme. (İnterneten baktım kendi aracımda hic bakmadim.) Kaza sonrası devreye giren yakıt kesicinin yerini sorduğunuzu düşünerek cevap verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 @Nazmi Kırma bey ... anladığım kadarı ile kaza geçirmişsiniz. Öncelikle geçmiş olsun. ... yakıt kesici kaza nedeni ile devreye girmiş olabilir, bu durumda motora yakıt gitmeyeceği için doğal olarak motorunuz çalışmayacaktır ama "marş basmaz mı?" notunuz gereği bir ekleme yapma ihtiyacı hissettim. Yakıt Kesici devrede ise marş basar ama yakıt pompası çalışmayacağı + yakıt boruları "boş" olduğu için yanma odasında ateşleme gerçekleşmez. Uzaktan ve eldeki yetersiz bilgi ile ahkam kesmekten hoşlanmam ama kaza veya "bilinçsiz onarım" nedeni ile farklı bir sıkıntı doğmuş olabilir. Örnek : ECU arızası, kablo grubu arızası, bitmiş akü, marş motoru arızası, kısa devre vs.vs. Ben sizin yerinizde olsam aracı bilgisayarla kontrol ve arıza tespit'i yapılması için Yetkili Servis'e götürürdüm. Yetkili Servisler "dışarıda" toplanmış araca diagnoz yapmaktan hiç hazzetmiyor olsalar da biraz ısrar ile teşhis koydurursunuz kanaatindeyim. ...yeniden geçmiş olsun, kolaylar gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 4 saat önce, Volkan Ö. yazdı: Sigorta kutusunun altında bakalitin içinde kırmızı düğme. (İnterneten baktım kendi aracımda hic bakmadim.) Kaza sonrası devreye giren yakıt kesicinin yerini sorduğunuzu düşünerek cevap verdim. Öyle bir düğme eski focuslarda vardı ama yenilerde de var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Öyle bir düğme eski focuslarda vardı ama yenilerde de var mı? eve gidince bakacağım. Sağ yanda olması gerek videolar öyle diyor. Kaan abi haklı Biz sadece var mi nerde ye odaklandık. [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim beyne baktırdım beyinde problem var dediler yeni beyin takılması gerektiğini söylediler yarın gelecek beyin yazılım yüklenecek ve sonucu sizlerle paylaşacağım hepinize tekrar teşekkür ederimm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2016 bir an devir kesici zannettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 arkadaşlar sorun beyindeymiş. elektrik tesisatından dolayı kısa devre yapmış ve beyin sizlere ömür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Nazmi Kırma
arkadaaşlar 2012 Focus 3 te yakıt kesici varmı varsa neresinde yardımlarınızı bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap