Mehmet Hınçal Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2016 Merhabalar.benim aracimda göğüslük kenarlarında boşluklar var . Benden başka birilerinde de aynı sorunları olan varmı örnek resimdeki gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Evet %90'ında var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Tüketici Köşesi kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 var ama bu kadar mı belli olmaz..belki orada ki tırnağa girmemiştir vs serviste trim ustasına gösterin..veya o bölgeden kaldırmaya çalışınca ele geliyor mu, gelmiyorsa o şekilde dir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Fotolar başka yerden alma sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yiğit Ortak Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 aynen benim araçtada var bu sorun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 ben sıfır aldığımda da aynı böyle boşluk vardı sol direkde elimle ittirince tık diye yerine oturdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Mesala bnde on cami icerden silerken aylar sonra fark ettim. Tavan dosemesinin ön camla birlestigi yer rezalet. Ne bir fitil nede baska bir parca var. 6-7 mm bosluk var ve dosemenin bitis yoktasinda dikis dahi yok. Bu standart uretimmi. Gordüm sok oldum. [emoji19] [emoji47] [emoji107] [emoji124] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Evet hepsi öyle. Bundan sonra araba almadan önce o bölümleri kontrol edersin Böyle ilgilç noktaları çeşitli şekillere girerek görebiliyoruz ki bunun gibi onlarca nokta var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 10 saat önce, Resul özdemir yazdı: Mesala bnde on cami icerden silerken aylar sonra fark ettim. Tavan dosemesinin ön camla birlestigi yer rezalet. Ne bir fitil nede baska bir parca var. 6-7 mm bosluk var ve dosemenin bitis yoktasinda dikis dahi yok. Bu standart uretimmi. Gordüm sok oldum. o açıklık olan yerlerden,ekstra kablo çekerseniz kolaylık oluyor kabloyu döşeme içine atmak için ( örnek:geri park sensörü,geri park kamerası kablosu gibi) --1 dakika sonra eklendi-- 11.12.2016 - 04:45 tarihinde, Mehmet Hınçal yazdı: Merhabalar.benim aracimda göğüslük kenarlarında boşluklar var . Benden başka birilerinde de aynı sorunları olan varmı örnek resimdeki gibi 4 numaralı fotodaki ne benzer bir açıklık benim araçtada var fakat bu kadar değil buna göre çok az.ön göğüsle yada direkteki trimle biraz oynayınca biraz düzeliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 buram buram OKB kokan davranışlar bunlar. https://tr.wikipedia.org/wiki/Obsesif_kompulsif_bozukluk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: buram buram OKB kokan davranışlar bunlar. https://tr.wikipedia.org/wiki/Obsesif_kompulsif_bozukluk Arabalar duzgun, arkadaslarda bozukluk var diyosun? Dusunsene ford otosanin su sekilde cevap verdigini, cok eglenceli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Arabalar duzgun, arkadaslarda bozukluk var diyosun? ...içinde bulunduğumuz coğrafya'da akıl sağlığı adına -%100 sağlam- kalmak ne mümkün? İnsan ister istemez ve genelde pek de farkında olmadan (balatayı tamamen yakmamak adına) çıkış noktaları yaratıyor. Mesela ben kafayı genelde oyun oynayarak ama tam konsantrasyon ile yani tamamen "koparak" dağıtıyorum. Bir yakın akrabam bitki olayına verdi kendisini, her sabahın körü kalkıp işe gitmeden önce minik bahçesindeki otun,sebzenin yapraklarını nemli bezle siliyor (tozlu yapraktan hoşlanmıyormuş) ve onlarla konuşuyor. Adama baksan görünüşte normal ama aslında eleman havuçları ile muhabbet etmeyi seviyor ... ön göğüsün üzerine yatıp cam ile tavan döşemesinin birleştiği yer simetrik mi? diye bakmak (bence) evet, benzer bir ruh halini gösteriyor. Bunun tıp'ta ki ismi de (yanlış biliyorsam doktor arkadaşlar beni düzeltsin) OKB. ... arabalar düzgün! ...konusuna gelince. Hayır! Tabi ki düzgün değiller ... sonsuz simetri / kusursuz montaj / sıfır dB düzeyinde ses yalıtımı vs. bunlar "seri üretimde" elde edilmesi neredeyse imkansız şeyler. İrrite edici, üründen faydalanmayı engelleyici, tehlikeli veya arıza tetikleme ihtimali olan şeyler varsa zaten müdahale ediyoruz. Ama X noktasının Y noktası ile birleştiği noktada trim sağ tarafta (sol tarafa göre) 2.1mm açık! diye kafaya takmak, buna odaklanmak, o simetri dışı açıklık nedeni ile huzursuzluk çekmek... evet bu bence OKB'nin göstergesi. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: ...içinde bulunduğumuz coğrafya'da akıl sağlığı adına -%100 sağlam- kalmak ne mümkün? Bende mumkun olmadi, cidden... Gerisini bilmem Ben isin eglencesindeyim bosver abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Bende mumkun olmadi, cidden... Gerisini bilmem ... genel durumun doğal sonucu bu @Servet Ö. arka bahçeye dikilmiş kazma sapı dahi ister istemez etkileniyor. Birazcık insan olan, birazcık insaf sahibi olan, azıcık kafası çalışan herkes bir şekilde Anksiyete'den payına düşeni kucaklıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Olay yine tolerans hesabına geliyor. Toleransı büyüttükce maliyet düşer, küçülttükce maliyet artar. Öyle doğrusal falan değil, karesiyle küpüyle falan artar. Mercedes, bmw vs pahalıdır çünkü izin verilen toleransları hayli küçüktür. Anksiyeten sonra huzur geliyormuş Kaan abi, sonra da mutluluk. Alışıyor insan herşeye, sık dişini .. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Hınçal
Merhabalar.benim aracimda göğüslük kenarlarında boşluklar var . Benden başka birilerinde de aynı sorunları olan varmı örnek resimdeki gibi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap