Alim Osman Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2016 Merhaba sonunda yaptirmak istedigim fakat baya zamandir bekledigim triger degisiminu Ford Bursa Senturkler servisinde yaptiridim.fakat araçta suanda v kayisi oldugunu tahmjn ettigim parcanin bir kisminin koptugunu farkettim.Aracin bakimdan ciktigina daha yeni 2 gun oldu ve 100 km yol anca yaptim.Resimlerini ekledigim parca zedelendi ve bende ondan sonra aracı hareket ettirmedim.Servis bunu degistimek zorunda mi? Ayrica aracın sag farı servisten sonra yanmiyor.bunun triger degisimi ile ilgisi varmidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 kayış üstünde ki o yıpranan yer gibi gözüken bölge, iki sıra girinti gibi..anlamam ama aynı resimdeki kasnağın çıkıntısına girmesi gerekebilir.. yani kayış ters takılmış olabilir mi acaba.. kılavuza oturması gerekiyordu belki.. triger le beraber bu kayış değişmişmiydi, yoksa eskisi mi takıldı.. normalde v kayışı ve devir daim pompasıda değişmeli.. yoksa kısa zamanda pompa ıslık çalar gibi sesler çıkarabilir..ömrünü tamamladıysa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alim Osman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Şimdi, Mehmet Demir yazdı: kayış üstünde ki o yıpranan yer gibi gözüken bölge, iki sıra girinti gibi..anlamam ama aynı resimdeki kasnağın çıkıntısına girmesi gerekebilir.. yani kayış ters takılmış olabilir mi acaba.. kılavuza oturması gerekiyordu belki.. triger le beraber bu kayış değişmişmiydi, yoksa eskisi mi takıldı.. normalde v kayışı ve devir daim pompasıda değişmeli.. yoksa kısa zamanda pompa ıslık çalar gibi sesler çıkarabilir..ömrünü tamamladıysa Serviste v kayisi eksantrik kayis devirdayim bujiler balatlar degisti bende ona anlam veremdim birde basima böle işler gelmesin diye orjinal Ford servisine götürdüm.hafta sonu oldugu icin servisle gorusemedim yarini bekliyorum bakalim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Bu V kayışı değil, kanallı kayış. Belli ki kopmak üzere, ilk fırsatta değiştirin. Koptuğu zaman triger gibi hasar vermez o yönden endişeniz olmasın. Arabayı çalıştırıp gidebilirsiniz değiştirmeye. V kayışı denilen bu tiptir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alim Osman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 11 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bu V kayışı değil, kanallı kayış. Belli ki kopmak üzere, ilk fırsatta değiştirin. Koptuğu zaman triger gibi hasar vermez o yönden endişeniz olmasın. Arabayı çalıştırıp gidebilirsiniz değiştirmeye. V kayışı denilen bu tiptir. Serdar bey peki bunu triger değişimi sırasında servisin değiştirmesi gereklimidir. Yani servis acaba bunu değiştiğimi servisin değişimi listesi aşağıdaki fotoda mevcuttur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 7 dakika önce, Alim Osman yazdı: Serdar bey peki bunu triger değişimi sırasında servisin değiştirmesi gereklimidir. Kayışın durumunu görüp değiştirebilirlerdi aslında. Pek pahalı bir şey değil 30-40 tl civarıdır. En kötü ihtimalle size sorabilirlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alim Osman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Yani değişim söz konusu değil mi ben trigerle berbaer değişin dedim araç servisten cıkınca bu hale geldi. --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Kayışın durumunu görüp değiştirebilirlerdi aslında. Pek pahalı bir şey değil 30-40 tl civarıdır. En kötü ihtimalle size sorabilirlerdi. Serdar bey araç servise giderken bu halde değildi kayış ordan çıkınca bu hale geldi aradım çekici gönderiyorlar ama benim merak ettiğim değişim yapıldımı bu parçaya yukarıda farklı isimler yazıyor çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 V kayışını değişmişlerdir. Bu bildiğin eskimiş ve yanlardan sıyırmaya başlamış. --0 dakika sonra eklendi-- Faturada bu kayış görünmüyor. --1 dakika sonra eklendi-- Ama bir anda bu hale geldiyse garip. Yani sağlam girip bu şekilde çıkması... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alim Osman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: V kayışını değişmişlerdir. Bu bildiğin eskimiş ve yanlardan sıyırmaya başlamış. --0 dakika sonra eklendi-- Faturada bu kayış görünmüyor. Anladım çok tşk ederim ben bunun triger seti ile berbar değiştiğini tahmin ediyordum. O yüzden servise suçu attım biraz çekici götürsün baksınlar bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Yok, beraberinde değişmez bu ayrı olarak değiştirilir. Yanak yırtığının sebebi ya kasnak kapakları bozuktur, yada hizası bozuktur. Belki serviste hizasını bozdular onun için yandan gitmeye başladı. Hizasını düzeltsinler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alim Osman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Yok, beraberinde değişmez bu ayrı olarak değiştirilir. Yanak yırtığının sebebi ya kasnak kapakları bozuktur, yada hizası bozuktur. Belki serviste hizasını bozdular onun için yandan gitmeye başladı. Hizasını düzeltsinler. Aynen ole çünkü servise girmeden önce kayıs yerinde ve hiç eksilme yada yıpranma yoktu. Onlarda zaten ole birşsey bana dönmelerini söyledim olsa illaki aradır. Birde benim farlarım yerine oturmamış acaba buji yada tirger değişiminde mi söktüler ve takmadılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap