Nazmi Kırma Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2016 arkadaşlar önde bulunan airbag sensörü nerede acaba bilen var mı? mümkünse resimli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Böyle bir şey var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus Club Tr > Forum Duyuruları & Kuralları kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Admin yazdı: Otomatik Mesaj Bu konu, Focus Club Tr > Forum Duyuruları & Kuralları kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi aradım bulamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 darbe sensörünümü arıyorsunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Arkadaşlarım ve abilerim airbag konusunda tesadüfen farkettiğim bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Eşim focus trendx koltuğunun rahat olmadığını söylediği için yaklaşık 1 yıldır ön yolcu koltuğuna oturulen süngerimsi bir minder kullanıyor. Minder simit biçimli yani ortası tamamen dolu değil. Geçen akşam sinema çıkışı avm otoparkında eşimin kemer takmasını beklemeden hareket ettim ve hızım 20km/h'ye ulaştığı halde kemer uyarısı ötmedi. Yani yaklaşık bir yıldır minder kullanıldığı sürece sensör koltukta yolcu olduğunu algılamıyor. Aklıma gelen sorular; Occupancy sensor sadece basınç var mı yok mu diye mi bakıyor yoksa nabız ya da ısı gibi bir algılama da yapıyor mu? Basınç ile algılıyorsa eşya ve insan ayırımını nasıl yapıyor? Airbag açılır mı diye sormayacağım, yolcu olmadığını düşünüyorsa zaten airbag açmayacaktır kaza anında.. Minderi kullanmaya devam ederken sensörün de yolcu algılamasını nasıl yapabileceğimi çözmeye çalışıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Şimdi, Kerem Bozdoğan yazdı: Occupancy sensor sadece basınç var mı yok mu diye mi bakıyor yoksa nabız ya da ısı gibi bir algılama da yapıyor mu? Basınç ile algılıyorsa eşya ve insan ayırımını nasıl yapıyor? Sadece basinc algiliyor. Sayet totodan nabiz zor alir, sicaklik algilayacak olsa gunes vursa koltuga emniyet kemeri mi otecek? Ben yan koltuguma koydugum buyukce bir karpuzun beni sinir ettigini bilirim. En sonunda arka koltuga attim keratayi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Şimdi, Kerem Bozdoğan yazdı: Airbag açılır mı diye sormayacağım, yolcu olmadığını düşünüyorsa zaten airbag açmayacaktır kaza anında.. Kerem airbag her türlü açılıyor, kemer takılı veya değil farketmiyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Kerem airbag her türlü açılıyor, kemer takılı veya değil farketmiyor... Bunu söylediğin iyi oldu abi, biz de kemeri sürekli kullandığımıza göre sensör algılasın diye uğraşmama gerek kalmadı. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Nazmi Kırma
arkadaşlar önde bulunan airbag sensörü nerede acaba bilen var mı? mümkünse resimli
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap