Aydın Baran Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Çok elektrik aldım bu araÇtan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Depo kapağı için dah akötü bir konum ve tasarım herhalde ancak tavanda falan olabilirdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Depo kapağı için dah akötü bir konum ve tasarım herhalde ancak tavanda falan olabilirdi.. Pm lütfen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 hö? Anlamadım Tolga? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 hö? Anlamadım Tolga? Hömürdenme hemen abicim, "gelmiyor musun Edremit e" vs diye sormuştum .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Depo kapağı için dah akötü bir konum ve tasarım herhalde ancak tavanda falan olabilirdi.. Elektrikli araçların hemen hemen hepsinin depo kapağı bu şekilde. Batarya konumu ile alakalı sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Elektrikli araçların hemen hemen hepsinin depo kapağı bu şekilde. Batarya konumu ile alakalı sanırım. 3-5 m kablo çekip uzatsınlar ya.. çok çirkin gözüküyor. LPG ci falan böyle taksa demediğimizi bırakmayız bunlar dan dun koyup birde iyi bir halt etmiş gibi etrafına ışık falan koyuyorlar.. Hömürdenme hemen abicim, "gelmiyor musun Edremit e" vs diye sormuştum .. Hömürdemedim sadece anlamadım.. PM e cevap yazdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 (düzenlendi) Benim bildiğim energi demek sadece electric demek yani sadece plugin EV.. Fakat bu arabada arkada da depo kapağı var Demek ki hem benzin hem elektrik yani hibrid elektrik.. Elektrik prizini sağ arka çamurluğa koysalar simetri olur güzel olurmuş. O açıdan Mertol'a katılmamak elde değil. Ocak 12, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 2 çeşit var Cenk abi aynen.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 3-5 m kablo çekip uzatsınlar ya.. çok çirkin gözüküyor. LPG ci falan böyle taksa demediğimizi bırakmayız bunlar dan dun koyup birde iyi bir halt etmiş gibi etrafına ışık falan koyuyorlar.. Evet öyle yapabilirdi haklısın ama sonraki evrelerde sanırım. Geliştirdik diye süsleyecekler zamanla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Haa hahah hahah, hani bu elektrikliydi, Ford işte batı kafasıyla elektrikli araba yapar, doğu kafasıyla petrol kaynaklı yakıt depo kapağını oradan almaz. :D :D Hbrit desen neyse, hem elektrikli, hem dizel, iki kere ekonomi. Ford Mondi. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Haa hahah hahah, hani bu elektrikliydi, Ford işte batı kafasıyla elektrikli araba yapar, doğu kafasıyla petrol kaynaklı yakıt depo kapağını oradan almaz. :D :D Hbrit desen neyse, hem elektrikli, hem dizel, iki kere ekonomi. Ford Mondi. :D 4 çeşit var. Benzinli Elektrikli Benzinli Elektrikli Dizel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 ben borla çalışanı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Türkiyedeki vergi sistemi yüzünden bu araçları görünce içim cızzzzz ediyor. ABD ve Avrupada elektrikli araçlardan vergi alınmazken hatta ABD'de vergi indiriminin yanında hediyesi devletten 7.500$ teşvik varken ülkemizdeki vergi politikası (Sadece Tekel-otomobil-iletişim üzerine yoğunlaşmış bir sistem) yüzünden bu araçlar bize uzak görünüyor. Düne kadar aküde ötv diye birşey yokken çoğalan elektrikli araçlardan nasıl nemalanırız hesabıyla aküye ÖTV bile koyan bir mantık var. Yetmedi elektikli araçların ötv si %37 oldu pehhhh. Tesla sadece örnek. Tesla nın ürettiği Model S ABD'de teşvikle beraber 49.900 $ dan başlayan fiyatlarla satılıyor , normal şartlarda aynı fiyattan ülkemize girmesi gerekirken 49.900 $ = 89.800 TL. + %18 KDV 16.160 + %37 ÖTV 39.200 = 145.000 TL maliyetler ile hayal gibi birşey oluyor. Oysaki teşvik etse aynı maliyetten getirmemize izin verse eminim 89.000 TL fiyatla müthiş talep görebilecek bir makina. Hatta daha alınası fiyatlarla Model X geliyor yakında. Yazıktır petrol ithalatına verdiğimiz bu kadar milyar dolarlara, elektrikli araçlar teşvik edilmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap