Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaslar bir yildir cozulemeyen sorunumu bir fikir bir cozum olur umidiyle bu forumda paylasmak istedim umarim cozulur.focus 3 2012 dizel 1.6 95 lik focusum var.sorunum su motor arizasi geliyor arabayi stop edip calistirdigimda silinmis oluyor fakat cok kisa sure de tekrar geliyor.yakitim cok fazla sehir ici 9 -10 lt gibi cekis cok kotu motor arizasi geldiğinde motoru korumaya aldigi icin zaten fecaat kagni gibiyim.gecen bir sene icinde yaptigim islemler sunlar;
1-ejektorler temizlendi
2-dpf temizlendi
3-westagate degisti
4-selenoid valf degisti
5-oksijen sensoru degisti
6-tum tesisat incelendi
7-akunun yaninda sensor degisti
8-bilgisayar baglanip sifirlama yapildi
9-turboyu gonderdim bi sorun cikmadi
Bunca islemden sonra hala her calistirmamda motor arizasi ile yasiyorum.degerli bilgi gorus ve tavsiyelerinizi bekliyorum sevgi ve selamlarimla
Soru
Gökhan Karagöz
Merhaba arkadaslar bir yildir cozulemeyen sorunumu bir fikir bir cozum olur umidiyle bu forumda paylasmak istedim umarim cozulur.focus 3 2012 dizel 1.6 95 lik focusum var.sorunum su motor arizasi geliyor arabayi stop edip calistirdigimda silinmis oluyor fakat cok kisa sure de tekrar geliyor.yakitim cok fazla sehir ici 9 -10 lt gibi cekis cok kotu motor arizasi geldiğinde motoru korumaya aldigi icin zaten fecaat kagni gibiyim.gecen bir sene icinde yaptigim islemler sunlar;
1-ejektorler temizlendi
2-dpf temizlendi
3-westagate degisti
4-selenoid valf degisti
5-oksijen sensoru degisti
6-tum tesisat incelendi
7-akunun yaninda sensor degisti
8-bilgisayar baglanip sifirlama yapildi
9-turboyu gonderdim bi sorun cikmadi
Bunca islemden sonra hala her calistirmamda motor arizasi ile yasiyorum.degerli bilgi gorus ve tavsiyelerinizi bekliyorum sevgi ve selamlarimla
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap