Burak Ş. Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Dostlar selam olsun hepinize Şimdi bir arkadaşım araç alacak yaklaşık 17.500 TL si var. İyi performans alacağı kaliteli araç önerilerinizi bekliyorz sizden teşekkürler ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Focus alsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Senin aracını beğenmiyor mu ki ? Alsın işte focus ohh mis gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Senin aracını beğenmiyor mu ki ? Alsın işte focus ohh mis gibi hahaah focus sattı zaten beyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 :) aklıma birşey gelmiyor :D niyeee ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Honda alsın o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 opel vectra 2.0... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 (düzenlendi) e 30 3,25, 3,20 gibi bişeyler alabilir, tabi o modelleri seviyorsa, biraz eski geliyor bana ama, modifiyeye meraklıysa olabilir. Yada http://www.sahibinde...-68881163/detay şöyle bişey olabilir. Yakup bey honda demiş, o da olur tabi, VTİ bulunur mu o fiyatlara bilemiyorum. Ocak 12, 2012 ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Honda alsın o zaman patron vti alamıyor işte sorun o 1.4 var onlarda gitmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 e 30 3,25, 3,20 gibi bişeyler alabilir, tabi o modelleri seviyorsa, biraz eski geliyor bana ama, modifiyeye meraklıysa olabilir. Yada http://www.sahibinde...-68881163/detay şöyle bişey olabilir. Yakup bey honda demiş, o da olur tabi, VTİ bulunur mu o fiyatlara bilemiyorum. eski model kardesım onlarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 +1 Focus 1. Kaliteli ve hızlı bir araç arıyorsa 2,0 spor trend alsın. Mesala örnek veriyorum. http://www.sahibinde...-70679829/detay focustan cok cektı hocam adam bır daha görmel istemıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 bende vardı eski göz ağrım toyota corolla terra çift gözlü olanlardan tavsiye ederim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Vw Bora Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 O zaman kendini biraz daha zorlarsa ve masraflara katlanırım derse peugeot 206 rc alsın veya Gtı. Focustan ne çekti çok merak ettim doğrusu.. su kaynatıyordu devamlı aracı , lpg de iste hep sorun rolantide titreme oluyordu yapamadılar canına yetti adamın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Bence bora volkswagenin en az tutulan aracı.arabayı düşün önden arkaya doğru daralan bir yapısı var ..iyi bir seri olmadığı için devamı gelmedi.Almanlar jetta ya döndüler..aslında jetta da başarılı oldukları söylenemez.o segment te bir sorun olduğı aşikar..performans olarak 1.9 dizel veya 1.8 4 çeker lileri iyi .SON ZAMANlarda piyasadan adeta silindi....son karar senin dir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap