Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Bence bora volkswagenin en az tutulan aracı.arabayı düşün önden arkaya doğru daralan bir yapısı var ..iyi bir seri olmadığı için devamı gelmedi.Almanlar jetta ya döndüler..aslında jetta da başarılı oldukları söylenemez.o segment te bir sorun olduğı aşikar..performans olarak 1.9 dizel veya 1.8 4 çeker lileri iyi .SON ZAMANlarda piyasadan adeta silindi....son karar senin dir.. kesınlıkle katılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Benim önerdiğim BMW E 30 kasalar eski, doğru diyorsun. Fakat Clio Sport 2.0 hem performans açısından, hem de E 30 a nazaran daha yeni olmasından dolayı dikkate alınabilir. Tabi bu araca lpg ile binmek ne kadar doğru bilmiyorum. Daha öncede belirmiştim, clio sport benim çok sevdiğim bir model, bir ara almak istemiştim ama, ailevi nedenler var, almak nasip olmadı. 17-18 bin tl gerçekten sınırlı bir rakam, o rakama bir de arkadaşınızın sınırları eklenince kayda değer araç bulmak zor oluyor haliyle. Ama ben şu an o fiyata bir araç alacak olsam (Aileye uygun )Focus 1 sedan, Megane 1, Honda Civic gibi bişey alırım. Spor olacaksa Focus Sport Trend, Clio Sport, BMW E30-E36 gibi bir araç alırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Şimdi bu yazım tamamiyle fiyatlar ve performans arandığı için yazılıyor haberiniz olsun.. Benim arkadaşınıza tavsiyem 1.8 T L&K(Laurent Klement) Skoda Octavia 'dır; ama piyasayı iyi kollaması lazım. Bu araçlardan çok az geldi ve çoğunun haşatı çıktı. Temiz olsun, oynanmamış olsun, km önemli değil 1.000.000 km ye kadar sağlıklı bakılanı gider. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Hasan sende tam Skodacı oldun yavv... :) Hasan'ın yazısını okurken aklıma 1.8 T passat geldi. Bu da olabilir. Tabi cacığı çıkmamışlarından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer s. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 honda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Piyasasını tam bilmiyorum ama Seat Leon yada toledo düşünebilir arkadasın 2002-2005 kasa olanlardan. Sanırım biraz daha çıkması gerekir. Yada uzay kasa vectrada olabilir b kasa diye geçenler. Megane 1 lerde gayet iyi deniyor onada bakabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Clio sport denenebilir bence. Gayet güzel ve performanslı araçlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Clio Sport benim uzun zamandır ilgimi çeken, sevdiğim bir modeldir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Clio Sport benim uzun zamandır ilgimi çeken, sevdiğim bir modeldir. Kullanmak hiç nasip olmadı ama benimde gözÜme çok takılmaya başladılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Küçük ama güçlü ve ucuz. :) Ben evlenmeden önce çok istemiştim ama nasip olmadı. Şimdi de olmayacağa benziyor, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Linkini verdiğim bir tane vardı, o temize benziyordu. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-masrafsiz-clio-rs-68881163/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap