Ekrem Kayacan Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2012 1'inci nesil Focus ST ( 2.0i 170 hp ) Ford Focus ST170: HB: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 SW ( Station Wagon ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Aman Allah'ım, birisi beni durdursun, Focus 3 ümü daha yeni aldım. Sattırmayın bana, bu focus 1 e binmek lazım, ileride nasip olur inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yanılmıyosam focus 1 in yaşı 12-13 oldu ama.Aradan geçen okadar zamana,göz aşinalığına rağmen hala cok şık ve albenili.Efsane mübarek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yanılmıyosam focus 1 in yaşı 12-13 oldu ama.Aradan geçen okadar zamana,göz aşinalığına rağmen hala cok şık ve albenili.Efsane mübarek. Kesinlikle katılıyorum. Allah nasip eder, babam da connect sevdasından vazgeçerse ileride Europa'yı focus 1 yapmayı düşünüyorum. Focus 1 gerçekten güzel tasarlanmış bir araç. İç tasarımı bile günümüzün bir çok aracından daha şık, (Megane-Fluence, Jetta, Megane II, Megene I, Hyundai elentra vs) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Kesinlikle katılıyorum. Allah nasip eder, babam da connect sevdasından vazgeçerse ileride Europa'yı focus 1 yapmayı dÜşÜnÜyorum. Focus 1 gerçekten gÜzel tasarlanmış bir araç. İç tasarımı bile gÜnÜmÜzÜn bir çok aracından daha şık, (Megane-Fluence, Jetta, Megane II, Megene I, Hyundai elentra vs) Sana aynen katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker kadılar Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 çok şükür ankarada bir adet bulunan ST 170 olan aracı kullanmak nasip oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Hastayım şunun jantlarına... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Evet ....bizdede Erkan var....Maşallah arabasını çok şık yapmış...dün müzik dinlereken klip bile izledik..... :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Hastayım şunun jantlarına... Bende bende aynısı olmasada fiesta sport un jantı da buna çok benziyor. çıkma bi takım bulsam alacam http://imageshack.us/photo/my-images/388/fiesta17hl.jpg/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Bende bende aynısı olmasada fiesta sport un jantı da buna çok benziyor. çıkma bi takım bulsam alacam http://imageshack.us...fiesta17hl.jpg/ Abi bunun sis farlarından bulunmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 ebayda var. otosanda siparişle getirebilir gibi gözüküyor ama otosandaki fiyat takımı 1 teklik ebayda da yine bi 500-600 lirayı buluyor. sis farı sis far çeçevesi sis far yüzüğü sis far için ara kablo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 ebayda var. otosanda siparişle getirebilir gibi gözüküyor ama otosandaki fiyat takımı 1 teklik ebayda da yine bi 500-600 lirayı buluyor. sis farı sis far çeçevesi sis far yüzüğü sis far için ara kablo Bilgi için sagol abi 600 tl yi duyunca bizim arabanin sisleri gozume guzel gorunmeye basladi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 o sislerin optik kısmı hella üretimi micro de diye geçiyor. piyasada yan sanayisi var ama kapak ve yüzük uydurmak lazım. birde bsg nin bi sis farı var onu andırıyor ama sadece tip olarak buun çerçeve kısmı kullanılarak bir modelin nikelaj halkası ve çakma micro de mercekli sisler ile aynı hava yakalanabilir. ama onun bile maliyeti 200 ü bulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap