Serdar yaman Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2016 Focusta olan cam suyu uyarısı bugün mondeoda bitince uyarı olmadığını gördüm tabi bi sorun yoksa bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Mondeo'da cam suyu uyarısı ben hiç görmedim Serdar Bey. Sanırım koymamışlar mondeo'ya. Olsa iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Nereden ne kadar kırparsam o kadar maliyetim düşer ve cebim dolar. Bilin bakalım bunu kim yapıyor. Aslında yakıt ikazınıda kaldırsınlar. Nasılsa ne kadar km gideceğimizi azçok biliyoruz. Hatta göstergelere de gerek yok bence. Ne gerek var yaaa. Ayıp ayıp 130 bin tl lik araba yap ama silecek suyu ikazı koyma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Benim de dikkatimi çekti, 2004 Astra'da vardı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Focus'ta var mı? Hiç bitirmemişim demek. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Focus'ta var mı? Hiç bitirmemişim demek. Hepsinde yoktu sanırım. Yoksa varmıydı. Emin olamadım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 x pakette kesin var gerisi çok az. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Titaniumda da var. Style plusta da vardı diye hatırlıyorum. Ama mondi beee. Adam habire benzin ibresine bakıyor zaten. Su koymayı kesin unutur ki 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 2013 ti dizel focus ta var.. benim 2012 1.0 style da yok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 2015 titanyum focus'ta var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Mondeodan çalmışlar o zaman [emoji57] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Mondeodan çalmışlar o zaman [emoji57] Olan birşey çalınır. Kitapcığı okudun mu varmı bununla alakalı bişeyler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Baktım bence koymamışlar [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Daha yakmadın mı o arabayı??¿¿ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Daha yakmadın mı o arabayı??¿¿ Yakmak için kullanacağı kibrite yada çakmağın gazına yazık. [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap