Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2016 Kızım tablet pc istiyor. 7 inç bir tableti vardı. Artık yetmiyor. İlkokul 1 e gidiyor. Video film izleyebileceğimiz sağlam bir tablet almak istiyorum. Fiyat /performans bir tablet düşünüyorum. En az 2 GB ram olsun. Oyun oynanacak malum. Android olması tercihim. İşletim sistemi en az marshmallow olsun. En iyi bulabildiğim bu: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-a-2016-10-1-inç-octa-core-1-6-ghz-2-gb-16-gb-android-6-0-tablet-pc-beyaz-sm-t580nzkatur-1165719.html Tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyatıda biraz uygun olursa çok iyi olur. Arabaya kış lastiği, Babamın hastane masrafı falan derken maddi yönden bayağı bir açıldım. Şeytan ipad mini retina al diyor. Ha ekran 7" den büyük olması lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Zafer hiç o yan bu yan yapma, git al bir elma 9.7 sinden. Diğerleri bir halta yaramıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 İflah olmaz androidçiyim evde 2 tane faal Ipad var. Bir yerlerde bir tane de android tablet olacaktı ama lanet olsun ona 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 3 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Kızım tablet pc istiyor. 7 inç bir tableti vardı. Artık yetmiyor. İlkokul 1 e gidiyor. Video film izleyebileceğimiz sağlam bir tablet almak istiyorum. Fiyat /performans bir tablet düşünüyorum. En az 2 GB ram olsun. Oyun oynanacak malum. Android olması tercihim. İşletim sistemi en az marshmallow olsun. En iyi bulabildiğim bu: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-a-2016-10-1-inç-octa-core-1-6-ghz-2-gb-16-gb-android-6-0-tablet-pc-beyaz-sm-t580nzkatur-1165719.html Tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyatıda biraz uygun olursa çok iyi olur. Arabaya kış lastiği, Babamın hastane masrafı falan derken maddi yönden bayağı bir açıldım. Şeytan ipad mini retina al diyor. Ha ekran 7" den büyük olması lazım. Bu üründe 75 tl indiim var işinize yararsa kod KPLIT75TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Hiç iphone falan kullanmamış biri olarak evde bir ipad ve bir samsung tablet var. Tablet ipad dir diyorum, hiç uğraşma diğerleri ile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Samsung iyidir, bakma sen arkadaşlara İpad bence gereksiz pahalı. Çocuk için fazla fazla yeter. Büyükler için de yeter. Biz de iki tablet var; Tab S 10,5" ve Tab E 9.6". Her ikisini de uzun zamandır kullanıyoruz, bi sıkıntıları olmadı. Çocuklarla kavga ediyoruz arada (ellerinden almak dert oluyor).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 (düzenlendi) Almanya dan getirtebileceğim iyi bir tablet varmı? Veya ordan uygun fiyata alabileceğim. Ocak 20 de Almanya dan gelecek biri varda Aralık 20, 2016 Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 10 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Almanya dan getirtebileceğim iyi bir tablet varmı? Veya ordan uygun fiyata alabileceğim. Ocak 20 de Almanya dan gelecek biri varda Bu tür tabletler Türkiye'de pahalı değil, daha pahalıya bile mal olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Valla kız bağımlısı olmasın lanet etsin gerçek hayata dönsün diyorsanız en ucuzundan bir android tablet alın. Çocuğu uzaklaştırmış olursunuz Yok eğer sevsin kullansın elinden bırakmasın diyorsanız, bütçe de varsa patlatın bir ipad air2. Hem arkadaşlarından geri kalmamış olur hem sorunsuz kullanır. Arkadaşlarında ipad çoğunlukta ise sakın android almayın derim naçizane Not: mesaj gerçek yönler de içeren espri mahiyetlidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Taskıran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Apple candır . ipad air yada 2. nesil iş yapar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Yorumlarınız için teşekkür ederim --17 dakika sonra eklendi-- Ozaman hangi ipad? 9.7 " olsun en azından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Apple'a gicik olan birisi olarak ben de Ipad derim.. Ben air 2 kullaniyorum ki cok memnunum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap