Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Cahilliğime verin begendiğimiz ürünü nasıl alacağız peki? Ben sepete ekleyip alışveriş yapabileceğimiz bir yer göremedim malesef? Servislerden sanırım. Site sadece online katalog. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Servislerden sanırım. Site sadece online katalog. Abi ben buradaki arkadaşlarla geçinemiyorum malesef yine onların kucağına mı attılar bizi Erol Oto'dan temin ederiz inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 @Yasin Can'ın fiyat araştırmasından sonra görüştüm. Son iki aydaki kur dengesizliği fiyatları negatif yönde etkilemiş tabii Şubat ayı itibarıyla internette yer alan fiyatların direkt bayi ile örtüşmesi adına çalışma tamamlanacak. Fiyatlar da aylık olarak güncellenecek. Stil kısmını şahsen ben merak ediyorum, onun da iki ay içinde çıkması ön görülüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Focus 3 MCA için eibach yay eklenmiş ve fiyatı şahane duruyor. 460 TL. Resmi dist. 745'e satıyor (montaj 150 lira). Fiyatta hata yok, Avrupa ile paralel fiyat farkı. http://www.fordaksesuar.com/focus/2014/tasarım/süspansiyon-alçaltma-kiti?intcmp=other:acc:pdp:prod-list-view::select-product-group Makyajsız için olan 765 lira Makyajlı için olan 460 lira. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Bedava 150 tl montaj var bir de! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Bedava 150 tl montaj var bir de! Montaj parasını servis de alacak tabi Genelde aksesuarcılar gelirsen bedava takarız dedikleri için, not ettim onu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Makyajlının kiti alıp makyajlıya taksak olmuyor mu? Mca yeni gidin onun fiyatı yüksek tutun arkadaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Makyajlının kiti alıp makyajlıya taksak olmuyor mu? Mca yeni gidin onun fiyatı yüksek tutun arkadaş Makyajsıza taksak olurmu diyecektin sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 13 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Makyajsıza taksak olurmu diyecektin sanırım Dur abi niye uyandırıyosun ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Dur abi niye uyandırıyosun [emoji23][emoji23] Uğraşma adaşınla[emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 8 saat önce, Yahya Akman yazdı: Makyajsıza taksak olurmu diyecektin sanırım Hakikaten yanlış yazmışım ya, bende diyorum niye cevap veren yok kimse anlamamış ki bu adam ne diyor. Bi sen anlıyorsun abi beni 8 saat önce, Semih O. yazdı: Dur abi niye uyandırıyosun ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 eibach.com 2013 ve 2017 model 1.6 dizel için birebir aynı kodlu ürün gösteriyor. Ford ne getiriyor sormak lazım bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Focus 3 MCA için eibach yay eklenmiş ve fiyatı şahane duruyor. 460 TL. Resmi dist. 745'e satıyor (montaj 150 lira). Fiyatta hata yok, Avrupa ile paralel fiyat farkı. http://www.fordaksesuar.com/focus/2014/tasarım/süspansiyon-alçaltma-kiti?intcmp=other:acc:pdp:prod-list-view::select-product-group Makyajsız için olan 765 lira Makyajlı için olan 460 lira. ver gazı ver gazı ..Bir bu eksikti bunu da alalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 bu iyi haber bir araştıralım 19" jantı 3.5 eibach kurtarırmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Merhaba, 10.06.2017 tarihinde Otokoç'a gittiğimde siteki ürünlerin termin tarihlerini, montaj fiyatlarını vs vs sordum ve detaylı bilgi almaya çalıştım. Aldığım bilgiler dahilinde hiçbir ürün orjinal FO marka değil. Örneğin geri görüş kamera markaları ve fiyatları aşağıdaki gibi, - Cyclone : 3.000 TL - Navimex : 2.750 TL Antenler, park sensörleri vs bunların montaj ücretleri hiçbir şekilde internet sitesindeki fiyatlara dahil değil. Bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap