Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Ben olsam hareket halinde kullanmazdım zaman geçtikçe de üşenir hiç kullanmazdım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Kibar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 İlgi ve öneriniz için çok teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım.@Yakup Çağatay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Ucak gibi kokpiti bununla kapatmak bana gore degil... ama siz bilirsiniz.. [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2018 Hocam aldığınız osram h7 ampullerin yanarken fotoğrafı var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Kibar Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2018 31.01.2018 - 22:19 tarihinde, Mahmut kaplan yazdı: Hocam aldığınız osram h7 ampullerin yanarken fotoğrafı var mı Buyrun hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Çok teşekkür ediyorum, zahmet verdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Kibar Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Bugün focusla biraz zaman geçirdik. Ankara oto dosemecioglundan yılan desenli koltuk kilifi siparisim geldi. #Yeni koltuk kılıfı #dosemecioglu kalitesiyle montajı bana ait ve cok kolay cokta güzel oldu. Atlet kiliflari attim.;)) Son dokunuş yikama ve cilaladık.;) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 İyi geceler size zahmet veriyorum,aliexpress drl ışıktan aldım ancak fotoğraflardakı 1 ve 3 fotoğrafta yazılı kabloları nereye bağlayacağımı bulamadım.1 ve 3 tekı sarı kablo aynı yere giden kablo mu?Bilgizin var mı acaba eğer imkanınız varsa aracınızdan bakabilir misiniz size zahmet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Gürkay Bostancı Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 33 dakika önce, Mahmut kaplan yazdı: İyi geceler size zahmet veriyorum,aliexpress drl ışıktan aldım ancak fotoğraflardakı 1 ve 3 fotoğrafta yazılı kabloları nereye bağlayacağımı bulamadım.1 ve 3 tekı sarı kablo aynı yere giden kablo mu?Bilgizin var mı acaba eğer imkanınız varsa aracınızdan bakabilir misiniz size zahmet Beyaz fara sari sinyale bağlanacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 farlardakı hangi soketler oluyır acaba,2 tane sarı var ikiside mı bağlanacak teki yeter mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut kaplan Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Bilgisi olan yok mu abiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Kibar Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2018 Oto elkwtrikciye gosterin en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap