H. Cenk Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 22, 2016 Gözünüz aydın Yurt dışı alışverişlerde gümrük muafiyeti limiti 30 euroya düşürüldü. Şu an postada ürünü olan varsa onlar da etkilenecek. Benim var ama zaten 20 euro civarıydı http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1965095-tufenkci-gumruksuz-alisverislerde-muafiyeti-oranini-30-euroya-dusurduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 (düzenlendi) Hayırlısı olsun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yurt dışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarının çok yüksek olduğunu belirterek, "Yurt dışından 75 avroya kadar yapılan siparişler Türkiye'ye gümrüksüz girebiliyor, bu da haksız rekabete yol açabiliyor. Bunu 30 avroya düşürdük. Yurt dışından 75 avroya kadar yapılan siparişlerin Türkiye'ye gümrüksüz girebildiğini hatırlatan Tüfenkci, bunun haksız rekabete yol açabildiğini söyledi. Tüfenkci, şöyle devam etti: "İnceledik. Bizim e-ticaret firmaları yurt dışına mal gönderdiğinde gümrüklerde karşılaştığı oranlarla, bizim yurt dışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarımızın çok yüksek olduğunu gördüm. Geçtiğimiz günlerde bunun önerisini Bakanlar Kuruluna götürdük, bunu 30 avroya düşürdük. Avrupa bunun 22,5 avro olarak uyguluyor. Çünkü bunun başka etkileri de var. Bakanlar Kurulunda imzadan çıktı, inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girer."https://www.gtb.gov.tr/haberler/bakan-tufenkci-eticarette-gumruk-muafiyet-oranlarini-75-avrodan-30-avroya-dusurduk Aralık 22, 2016 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 hah ben bu başlığı bulamadım, internetten ne aldınız başlığına yazdım. Zaten forum aramasında hiç bişey bulamıyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Haşırt oldu yine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Hayırlısı olsun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yurt dışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarının çok yüksek olduğunu belirterek, "Yurt dışından 75 avroya kadar yapılan siparişler Türkiye'ye gümrüksüz girebiliyor, bu da haksız rekabete yol açabiliyor. Bunu 30 avroya düşürdük. Yurt dışından 75 avroya kadar yapılan siparişlerin Türkiye'ye gümrüksüz girebildiğini hatırlatan Tüfenkci, bunun haksız rekabete yol açabildiğini söyledi. Tüfenkci, şöyle devam etti: "İnceledik. Bizim e-ticaret firmaları yurt dışına mal gönderdiğinde gümrüklerde karşılaştığı oranlarla, bizim yurt dışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarımızın çok yüksek olduğunu gördüm. Geçtiğimiz günlerde bunun önerisini Bakanlar Kuruluna götürdük, bunu 30 avroya düşürdük. Avrupa bunun 22,5 avro olarak uyguluyor. Çünkü bunun başka etkileri de var. Bakanlar Kurulunda imzadan çıktı, inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girer."https://www.gtb.gov.tr/haberler/bakan-tufenkci-eticarette-gumruk-muafiyet-oranlarini-75-avrodan-30-avroya-dusurduk @Doğan Kurban Bkn. "Ben size demedim mi!!!" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Bizde bu sans varken 1tl 1euro olur. Dedim mi dedim. İthalat vergilerini artırılmasi yönünde fikir veriyorum. İthalatçı firmalara muhtariyet sıfırlasın. [emoji23] Madem onlardan alamıyoruz biz onlara satalım. Onlarda sinir yok sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 @Doğan Kurban Bkn. "Ben size demedim mi!!!" Hahaha sıkıntı yok. Ben zaten hep 50 tl lik benzin alıyorum. Ha yok bu değildi. Ama zaten aldıklarım hep 15usd felan oluyor. Sıkıntı yok. Çin mallarının ticaretini yapanlara vurdu esas. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Hahaha sıkıntı yok. Ben zaten hep 50 tl lik benzin alıyorum. Ha yok bu değildi. Ama zaten aldıklarım hep 15usd felan oluyor. Sıkıntı yok. Çin mallarının ticaretini yapanlara vurdu esas. Beni vurdu be abicim. Merlincycles tan sepeti doldurup doldurup 75 € sınırında ssiparişi çakıyordum. Bir keresinde 2 alman sitesini birbirine düşürdüm. Sigma ROX 5,0 bisiklet bilgisayarı . Birinde 70,50 € +20 € gönderi idi. Diğerinde 75,50€+15€ gönderi idi. Bu ikincide başka yerde daha ucuzsa gösterin verelim diyordu ben de ötekini gösterdim. Kabul ettiler böylece 70,5+15 € ya almıştım Ahh ahh güzel günlerdi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: hah ben bu başlığı bulamadım, internetten ne aldınız başlığına yazdım. Zaten forum aramasında hiç bişey bulamıyorum ben Gümrük yazınca çıkıyor canım Bende senin iletiyi buraya almak için bakıyordum. --1 dakika sonra eklendi-- Nasıl bi'yerde yaşıyoruz anlamak zor Dün neydi bugün ne. Nefes almak da yakında sınırlı olursa .....k 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 biiippp.. biiippppp. bbbbiiip .biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: biiippp.. biiippppp. bbbbiiip .biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. Hahaha, iyi oldu bize............... --0 dakika sonra eklendi-- Tümden yasaklansın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2016 Cep telefonu kargo ile gelmesi yasak ama vergi geldi Alemler alem. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/12/20161223-4.pdf Bireysel'e gelen vergi bu, diğeri zaten vardı Allahın emri! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 vergi kargoya değil, yolcu beraberine zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 vergi kargoya değil, yolcu beraberine zaten. Kargoyla gelene yok diyorsun yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Resmi Gazeteyi okumaya üşeniyorum bir sürü zımbırtıyla dolmuştur yine... Kısacası tavuk orda durdugu sürece hep yolunacak başka çaresi yok arkadaş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap