Alparslan Özaslan Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2016 (düzenlendi) Almanya Köln Dom Kilisesi Belçika Anvers Alışveriş mağazası çatısıHamburg ta rasladığım bir bina çok değişik mimarisi var Aralık 26, 2016 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 18 dakika önce, Alparslan Özaslan yazdı: Dom Kilisesi Tüm orta çağa şahit olduğundan mıdır nedir bilemiyorum ama bu Köln Katedrali oldum olası beni ürkütmüştür hep. Yine de muhteşem bir yapıt. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Floransa bina enstelasyonu Eyfel, zeminden tepeye bakış Doha, İslam Eserleri Müzesi Doha, gece silüeti Malta, Valetta Aziz John Katedrali iç mekan Paris, La Defense Frankfurt, ticari binalar Viyana, Hundertwasser evleri Viyana Aziz Stefan Katedrali çatısı Mesela... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Viyana, Hundertwasser evleri Ben bu evlere bayıldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 bu katedraller insanı inançtan soğutuyor. korku filmlerinin setleri gibiler,insan huzur ararken orada ruhu kararır. diğer mimari eserler insana ilham veriyor, daha iyisi nasıl olur demeden geçemiyor insan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 turlara çıkınca illa bi klise gezme oluyor, hiiiiiç sevmiiiim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: turlara çıkınca illa bi klise gezme oluyor, hiiiiiç sevmiiiim. normalde kilise gezmesi için gitmedim.dom kilisenini yanında köln tren garı var.gardan Hamburg'a hızlı trenle gitmek istedim.dışardan çok değişik geldiği için resmini çektim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Kilise gezmenin bir sakıncası yok ki. Camiler ne kadar sade ve içe dönmeyi kolaylaştırıcı ise kiliseler de o kadar kişiye bir yandan küçüklüğünü ve güçsüzlüğünü, diğer yandan Tanrı'nın gücünü hissettirmeyi amaçlayan, türlü görsel sanatların en değerli örneklerinin kullanıldığı son derece gösterişli mekanlar, ölümlülüğü fena halde hatırlatan, erişilmezi simgelerken ona sığınma yollarını da tanımlayan yapılar. Kilise korosunu hele ki org eşliğinde dinlemek ise unutulmaz bir deneyim olabilir. Avrupa şehirlerinin kiliselerini gezmeyi ihmal etmedim bugüne kadar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 11 saat önce, Cem Boneval yazdı: küçüklüğünü ve güçsüzlüğünü, diğer yandan Tanrı'nın gücünü hissettirmeyi amaçlayan belkide bunu hissetmek hoşuma gitmiyor. gezdiğimiz yerlerde klise gezilecek ise yakın muhitte cafe/bar ziyaret edip ordaki kültürü daha yakından tanımak hoşuma gidiyor. 11 saat önce, Alparslan Özaslan yazdı: normalde kilise gezmesi için gitmedim zaten gezilere bakarken tek takıldığımız şey hangi ülkelere hangi şehirlere gidecek. daha fazla detayına şahsen bakmıyorum hanım hangi otelde kalacağımıza bakıyor birde artı olarak. turlara eş dost akraba 40-50 kişilik ekiple gidiyoruz. büyüklerimiz uygun gördüyse vardır merak ettikleri deyip eşlik ediyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap