Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 18 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Bizim araçlara uymaz mı? Farklı olan şey nedir acaba Yakup? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp Muhtemelen uyar ama sadece 'Sony' olması iyi performans veya Avrupa'dakini vermeyebilir bunlarda premium vs şeyler de oluyordu. Hoparlör en nihayetinde uymasa bile uyduruluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 USA EU farkı yok. mid/bass larda ön arka farkı yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: USA EU farkı yok. mid/bass larda ön arka farkı yok. O zaman çıkmadan haber bekliyorum gelmezse yapıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 (düzenlendi) 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: USA EU farkı yok. mid/bass larda ön arka farkı yok. belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ... @Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı Aralık 30, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ... @Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı Sağ sol farkıda yok 1) kapı bas/mid 2) ön tweeter 3) arka tweeter (aslında önle aynı ama kapak var üzerinde) 4) ön konsol tipler bunlar. USA parça no sistemi farklı verdiğin kodlardan bişey çıkmaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ...@Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı 700 TL ebay de bakman faydana. 30$ kargo ile tr ye gönderiyor. Kaçırma derim Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/272423601348 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 700 TL ebay de bakman faydana. 30$ kargo ile tr ye gönderiyor. Kaçırma derim Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/272423601348 Ebay da paypal geçiyor kredi kartı almıyor çoğu satıcı... bende niyetlendim ama nasıl yaparız orasını bilemiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: 700 TL ebay de bakman faydana. 30$ kargo ile tr ye gönderiyor. Kaçırma derim Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/272423601348 biliyorum satıcı ile görüştü bir arkadaşım satıcı sıkıntılı biraz gümrük ne çıkar bilemiyorum yoksa çoktan almıştım Ankarada bir arkadaşım çerçeveyi bulmaya çalışıyor tuş takımı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Ebay da paypal geçiyor kredi kartı almıyor çoğu satıcı... bende niyetlendim ama nasıl yaparız orasını bilemiyorum... Ebay.com dan yeni PayPal açarak alabilirsin. Ben alıyorum sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 9 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ... @Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı @Serkan Karakoca bu numaralara gore birsey bulamadi sistemden sitedeki gorustugum eleman. Ben Paypal olayini daha denemedim ama yeni hesap acip deneyecegim , kargo olarak Turkiye'ye direk ucuk rakkamlar cikiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: @Serkan Karakoca bu numaralara gore birsey bulamadi sistemden sitedeki gorustugum eleman. Ben Paypal olayini daha denemedim ama yeni hesap acip deneyecegim , kargo olarak Turkiye'ye direk ucuk rakkamlar cikiyor. Tamer abi ben de senden haber bekliyorum. Eğer ki olursa bende alayım şu hoparlörlerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Tamer abi ben de senden haber bekliyorum. Eğer ki olursa bende alayım şu hoparlörlerden @Berat Hasbek bir iki defa denedim yazmayi satis temsilcisi ile denk gelemedik henuz.Serkan in numaralari veridig parcalari sordum dun ama o parcalara gore birsey bulamadilar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 @Berat Hasbek bir iki defa denedim yazmayi satis temsilcisi ile denk gelemedik henuz.Serkan in numaralari veridig parcalari sordum dun ama o parcalara gore birsey bulamadilar. Ben o parçaları temin edicem abi kafaya koydum... halledicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 30.12.2016 - 22:51 tarihinde, Tamer Perperek yazdı: @Berat Hasbek bir iki defa denedim yazmayi satis temsilcisi ile denk gelemedik henuz.Serkan in numaralari veridig parcalari sordum dun ama o parcalara gore birsey bulamadilar. Teşekkür ederim finiş kodunu bulalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap