Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Reyiz bişey soracaktım yeni araç alacağım plakasi m ile başlayan araçlar sadece minibüs ve yabancı uyruklu araç sahiplerine veriliyormus bende mfk plaka alacağım adım Muhammed Furkan kılınçatar olduğundan yardımcı olursan sevinirim ve aracının modeli kaç abiBöyle bişey mi? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Furkan Kılınçatar Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Aynen doğan kurban abi nasıl alabilirim böyle bir plakayı siz nasıl aldınız --0 dakika sonra eklendi-- 9 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Böyle bişey mi? Aynen dogan kurban abi nasıl alabilirim siz nasıl aldiniz bu plakayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 ek tampon neyle tutturuldu? acaba çıkartıldığında iz vs. bırakıyor mu ayrıca güzel ama bence arka tampon çok yakın olmuş yere önden resim var mı ayrıca? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Aynen doğan kurban abi nasıl alabilirim böyle bir plakayı siz nasıl aldınız --0 dakika sonra eklendi-- Aynen dogan kurban abi nasıl alabilirim siz nasıl aldiniz bu plakayıEmniyette istedim. Birazcık da bağış yapınca buldular Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap