Serdar yaman Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2017 Virajlarda yada sokak aralarında sola dönünce Klima normal sıcak açık şekilde üflüyor sağa dönünce buz gibi hava üflüyor Sanki klima yazın soğukta açıkmış gibi fikri olan var mı? Yeni bişe daha 100 km hızla giderken ani frendede aynı soğuk hava geliyor [emoji36] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Virajlara hızlı girince benim de aynı oluyor sıcak gelirken birden soğuk geliyor bir anlık da olsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Virajlara hızlı girince benim de aynı oluyor sıcak gelirken birden soğuk geliyor bir anlık da olsa Kombi yanan evde pencere açar gibi abi buz kesyo abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 arkadaslar virajlarda soguk olarak deil de düz giderken hiç hissedilmeyen ısı suratınıza sanki içerideki havanın merkez kac kuvvetiyle hareket ediyorcasına gelebiliyor hissedebiliyorsunuz. durum bunlamı alakalı pek bilmiyorum ama böyle birsey var aklıma geldi umarım dogru anlatabilmişimdir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 2 Focustada yoktu bu durum bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Bozuk o araba bozuk. Google amca da araştırdım, bu sorundan muzdarip baya bi insan var, hemde farklı markalaradan. Cevap yok! Bir kişi fizik kurallarına bağlamış meseleyi (ısınan hava genleşip yukarı çıkar...) ama o zaman da niye bazı araçlarda oluyor bazılarında olmuyor diye bir soru daha çıkıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 @Serdar yaman sizin emektar şahindemi bu sorun ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Ne çektin beeee. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 15 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Kombi yanan evde pencere açar gibi abi buz kesyo abi Aynen bi anda camı aç kapat gibi ben de üstüne pek düşmedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Yeni bir kafa bulma şekli herhalde. Yokuş yukarı çıkarken de yukarıdan geliyorsa soğuk senin sunroof açık kalmış bi kapatıver. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Yeni bir kafa bulma şekli herhalde. Yokuş yukarı çıkarken de yukarıdan geliyorsa soğuk senin sunroof açık kalmış bi kapatıver. Sonroof yok abi komple sabit cam tavan bendeki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Sonroof yok abi komple sabit cam tavan bendeki Belki o kırık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Yeni bir kafa bulma şekli herhald Hahahaha....... Şimdi, Serdar yaman yazdı: Sonroof yok abi komple sabit cam tavan bendeki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Yeni bişe daha 100 km hızla giderken ani frendede aynı soğuk hava geliyor [emoji36] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 İnsan almadan bi test sürüşü yapar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap