Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Bu bence arac içindeki zehirlenme, havasız kalma durumlarına yönelik bir tür önlem... Ama neden bu kadar psikopat derecede temiz hava üflüyor anlamış değilim. Ayrıca dışarıdan illa ki temiz hava girecek diye bir durumda yok tabiki Buna göre eğer sağa dönmezsek zehirlezehirlecez yada havasız kalacaz yani vuuuuuuuu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 14 saat önce, Cem Boneval yazdı: @Kaan Yagizer'in araştırmalarını saygıyla karşılasam da servo motorların kaloriferi devre dışı bırakması ya da üfleyici yönlendirmenin değişmesi içeride apansız soğuk oluşmasını açıklamaz bence. ...servo'lar kaloriferi devre dışı bırakmıyor üstat. Anlık -kaçak- söz konusu... Şöyle örnek vereyim ... komşuya oturmaya gitmişsiniz, dışarısı soğuk ama evin içi gayet iyi. Size ikram edilen kakule'li kahvenizi içerken birden sağ yanağınıza soğuk hava çarpıyor. Neden diye bakıyorsunuz? ...komşunun p@ç veledi camlar ile oynuyor, gırgırına camları açıp - kapatıyor. Yapılacak şey belli, veledi şeyinden avizeye asıyor ve kahve keyfinizi sürdürüyorsunuz. ...soket temassızlığı nedeni ile servo'ların anlık havalandırma klepesi açıp kapatması da böyle bir şey işte ... merkezkaç yükü değişimi veya curious etkilerine falan girmeye gerek yok (bence) soketlerin ve kabloların durumuna baktırmak, sorun varsa müdahale ettirmek yeterli olacaktır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yalnız ülkede bayağı popüler bir konu olmaya başladı @Serdar yaman https://eksisozluk.com/virajlarda-araba-icinde-olusan-soguk-esinti--5271056?a=popular 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yalnız ülkede bayağı popüler bir konu olmaya başladı [emoji4] @Serdar yamanhttps://eksisozluk.com/virajlarda-araba-icinde-olusan-soguk-esinti--5271056?a=popular Vay anasını [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 53 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Vay anasını +300 (benim arabanın tork değeri ) Biz de fordlara özel sanıp gururlanıyorduk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 +300 (benim arabanın tork değeri [emoji3][emoji3][emoji3] ) Biz de fordlara özel sanıp gururlanıyorduk Hahahahahaa gururumuz kırıldı zaten hanım el koymuş arabaya kaşkayla gezyom fırsat olursan yarın rica edim de versin servise gösterim [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: Biz de fordlara özel sanıp gururlanıyorduk Bizde 74 model Ford Granada vardı onda böyle bir sorun yoktu. Gerçi onda klima da yoktu ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: rica edim de versin servise gösterim Eeee demek layt olunca rica ile oluyor bu işler. "Anahtarıver servise gidecem" diyememen normal o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Hahahahahaa gururumuz kırıldı zaten hanım el koymuş arabaya kaşkayla gezyom fırsat olursan yarın rica edim de versin servise gösterim duygu reis... respect! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Benim başıma gelmedi hiç. Eğer olsaydı hissederdim. Havalandırmayı otomatik konumda 23-24 derecede kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 (düzenlendi) Bugün klimanın her iki tarafını da 21 ayarladım. AC ve hava sirkülasyon tuşu kapalı konumda idi. Ara ara özellikle dur-kalklarda serin üflediğini farkettim. Fakat öyle buz gibi falan değil,ortam sıcaklığına göre daha hafif bir serinlikti. Yani dışardaki havayı direkt üflemiyordu. Elimi ızgaraya tuttuğumda ortam sıcaklığına göre daha serin olduğunu anladım. Klimanın üfleme konumu tüm yönlere doğru açıktı (ön panel-ayaklar ve ön cam) Benim teorim şu. Ortam ısısı istenilen sıcaklığa geldikten sonra ısınan hava genleşerek yukarı çıkıyor ve başımız bu daha fazla ısınmış havaya temas ettiği için elimize gelen taraf serin hissettiriyor. Dur-kak ve dönüşlerde neden böyle oluyor (daha hızlı üflediği için olabilir belki) teknik olarak bilmiyorum ama mevzunun temelinde bence bu yatıyor. Ocak 24, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Yalnız ülkede bayağı popüler bir konu olmaya başladı [emoji4] [mention=1562]Serdar yaman[/mention]https://eksisozluk.com/virajlarda-araba-icinde-olusan-soguk-esinti--5271056?a=popular Ahahahah.. Az önce başlığı görünce forumda paylaşayım diye girmiştim... Meğer paylaşılmış.. Ama hevesim kursağımda kalmasın ya..https://eksisozluk.com/virajlarda-araba-icinde-olusan-soguk-esinti--5271056 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Bugün de ben şunu farkettim. Klimayı auto da kullanmayıp sadece ayağa verdiğimizde teybin olduğu ızgaralardan ılıktan az daha soğuk hava geliyor. Tamamen auto olarak kullanınca daha sıcak hale dönüyor. Auto dışında sanırım belli süre sonra sapıtıyor. Dışarının havasını veriyor yani. Ayarladığım sıcaklığı değil. Normalde ayağa verdiğimde üflemeyi teyp ızgaralarından hiç hava gelmiyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Bende neyi farkettim. Bu konuyu okuyan çoğu kişi olmasa bile arabaya bi yerlerden soğuk hava geldiğine kendini inandırıyo; gibi gelmeye başladı. [emoji23][emoji38] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap