Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Adım Murat öğretmenim. Ankara'da yaşıyorum.
Yaklaşık bir ay önce 2011 model Focus HB Collection 1.6 Ov araba aldım. Araçtan gayet memnunum.
Dün sıkışık trafikte ışıklardan dönmek isterken sağa devamlı sinyal vermem gerekiyordu. Direksiyonu bi kaç defa sola çevirmek zorunda kaldım ve sinyal attı. Tekrar sinyal verdim. Tekrar atmasın diye elimi sinyalin altında tutup direksiyonu çevirdim. Çat diye ses geldi ama o an önemsemedim.
Sinyali daha sonra kullandığımda sağa dönüşlerde direksiyonu düzeltmeme rağmen hala sinyalin yandığını farkettim. Sol tarafı denedim sıkıntı yok ama sağ taraf çalışmıyor.
Acaba tırnak kırıldı mı? Yoksa yerinden mi oynadı.
Nasıl bir tamir yapılacak?
Daha önce başına gelen varsa nerede yaptırdı? Tavsiye eder mi? Ne kadara maloldu.
Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Soru
Murat Gedik G.
Merhaba arkadaşlar. Adım Murat öğretmenim. Ankara'da yaşıyorum.
Yaklaşık bir ay önce 2011 model Focus HB Collection 1.6 Ov araba aldım. Araçtan gayet memnunum.
Dün sıkışık trafikte ışıklardan dönmek isterken sağa devamlı sinyal vermem gerekiyordu. Direksiyonu bi kaç defa sola çevirmek zorunda kaldım ve sinyal attı. Tekrar sinyal verdim. Tekrar atmasın diye elimi sinyalin altında tutup direksiyonu çevirdim. Çat diye ses geldi ama o an önemsemedim.
Sinyali daha sonra kullandığımda sağa dönüşlerde direksiyonu düzeltmeme rağmen hala sinyalin yandığını farkettim. Sol tarafı denedim sıkıntı yok ama sağ taraf çalışmıyor.
Acaba tırnak kırıldı mı? Yoksa yerinden mi oynadı.
Nasıl bir tamir yapılacak?
Daha önce başına gelen varsa nerede yaptırdı? Tavsiye eder mi? Ne kadara maloldu.
Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap