Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2017 Merhaba Bu tatlı her yerde bulunmuyor ki benim en sevdiklerimdendir. İstanbul'da buldum ama Ankara'da bilemiyorum Bunu nereden alabiliriz bilen var mı? Bunlar genelde lokantalarda vs oluyor o yüzden her köşede yok. Bilen ve beğenen varsa yazarsa sevinirim ayrıca; Balgat, 100. yıl civarı olursa şahane olur Not: Migros vb marketlerdekini istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Bak bu yakınmış. Kalitesini bilemeyeceğim. İzmir olsaydı alasını yiyeceğin yeri biliyorum ya. http://www.sanliburma.com.tr/alt.php?lang=TR&require=contacts 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 5 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bak bu yakınmış. Kalitesini bilemeyeceğim. İzmir olsaydı alasını yiyeceğin yeri biliyorum ya. http://www.sanliburma.com.tr/alt.php?lang=TR&require=contacts Onu da söyle canım ya gelirim ya da görüp giden olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Onu da söyle canım ya gelirim ya da görüp giden olur Üçyol-Sıtkı Usta Betonyol-Petek Fahrettin Altay Caddesi-Reyhan Alimoğlu şubeleri Bornova-Remzi Usta..... --1 dakika sonra eklendi-- Hepsinde burma tatlı yok ama genel olarak tatlıları çok iyidir. Ocak 7, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Öyle 50 yer tatlıyı iyi yapıyor derseniz ben hiçbirine gitmem Hepsi vasattır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Öyle 50 yer tatlıyı iyi yapıyor derseniz ben hiçbirine gitmem Hepsi vasattır. Valla İzmir'de çok tatlıcı var ama bunlar kendi semtlerinde iyi olanlar. Sen en iyisi İzmir'e gelmeden önce haber ver anneme ev baklavası yaptırayım Ha baklava severim dersen Gebze 'de Belediye çay bahçesinin karşısında Ye-İç Kebapçısı vardı, hala duruyorsa hem kebapı oldukça başarılıdır hem de Antep Seç Baklavaları da bulunur. Tavsiye ederim. Yolun düşerse uğra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Akşam akşam amacınız ne kardeşim ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 6 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Valla İzmir'de çok tatlıcı var ama bunlar kendi semtlerinde iyi olanlar. Sen en iyisi İzmir'e gelmeden önce haber ver anneme ev baklavası yaptırayım Ha baklava severim dersen Gebze 'de Belediye çay bahçesinin karşısında Ye-İç Kebapçısı vardı, hala duruyorsa hem kebapı oldukça başarılıdır hem de Antep Seç Baklavaları da bulunur. Tavsiye ederim. Yolun düşerse uğra. Karaköy Güll. vb yerler dışında genelde fıstıklı baklava sevmem ama diğer yerlerde cevizlileri severim. Sanıyorum Gebze civarına bunun için uğramam İzmir'e gelince de zahmet vermeyelim efem, yemiş kadar oldum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Akşam akşam amacınız ne kardeşim ? Sana baklava yok. BHU da treliçe ısmarlıcam sana Ocak 7, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Sana baklava yok. BHU da treliçe ısmarlıcam sana Tabi sen bugün çalışmadın İlla bana laf yetiştireceksin. Trileçe yi hanımın yaptığından başka yemem, on nömero... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Çörekçioğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 17 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Merhaba Bu tatlı her yerde bulunmuyor ki benim en sevdiklerimdendir. İstanbul'da buldum ama Ankara'da bilemiyorum Bunu nereden alabiliriz bilen var mı? Bunlar genelde lokantalarda vs oluyor o yüzden her köşede yok. Bilen ve beğenen varsa yazarsa sevinirim ayrıca; Balgat, 100. yıl civarı olursa şahane olur Not: Migros vb marketlerdekini istemiyorum yakup abi bütün köfteci yusuf'larda var. İstersen paket servisleri de var. Tadı da güzel yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 7 dakika önce, Samet Çörekçioğlu yazdı: yakup abi bütün köfteci yusuf'larda var. İstersen paket servisleri de var. Tadı da güzel yani Teşekkür ederim Cıks, böyle istemiyorum; porsiyon satışları anlamsız pahalı geliyor bana yetmiyor 1-2 tane 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 (düzenlendi) Diyarbakır Kadayıfı bunlar. Ankara da Yılmaz Burmalı Kadayıf var. İnternetten bakarsanız birçok şubesi var. Birçok çeşidi var kadayıfın. Tavsiyem sağdaki fotoğraftaki sütlü burma. Ocak 8, 2017 Alaattin C. tarafından düzenlendi Bilgi ekleme. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 İstanbul'da Yaşar ustayı tek geçerim kadayıfta Bakırköy'deki şubesinden denk geldikçe alırım, tavsiye ederim Çağatay [emoji106]? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 19 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Merhaba Bu tatlı her yerde bulunmuyor ki benim en sevdiklerimdendir. İstanbul'da buldum ama Ankara'da bilemiyorum Bunu nereden alabiliriz bilen var mı? Bunlar genelde lokantalarda vs oluyor o yüzden her köşede yok. Bilen ve beğenen varsa yazarsa sevinirim ayrıca; Balgat, 100. yıl civarı olursa şahane olur Not: Migros vb marketlerdekini istemiyorum Senin için Diyarbakır'a giderdim ama malum uçuşlar iptal... Ha birde ufak bi sorun Çinden dönemedim daha ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap