Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Yakup etrafında tanıdığın Erzurum lulara sor onlar sana derler. Kadayıf dolması adamların işi... Belki önündende bir Cağ kebabı. Ya akşam akşam eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüyorsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Yakup yapma bunu bana... Bir yıldır falan yemiyorum D.Bekir burma kadayıfı. Sıtkı usta varsa gözün kapalı alabilirsin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Yakup yapma bunu bana... [emoji4] Bir yıldır falan yemiyorum D.Bekir burma kadayıfı. Sıtkı usta varsa gözün kapalı alabilirsin... Adam cevizli istiyor la fıstıklı değil 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Hay aksi yine baktım şu konuya .....,,,,[emoji85] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Hanım hamile ve en sevdiği tatlılardan burma kadayıf. Üstelik Bursa'da bulamıyorum da doğru düzgün yapan yer. Onun yanında açmış bulundum konuyu. Bu saatte bu muhabbet olacak iş mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 3 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Senin için Diyarbakır'a giderdim ama malum uçuşlar iptal... Ha birde ufak bi sorun Çinden dönemedim daha ? Ooo teşekkürler 2 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Yakup etrafında tanıdığın Erzurum lulara sor onlar sana derler. Kadayıf dolması adamların işi... Belki önündende bir Cağ kebabı. Ya akşam akşam eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüyorsun. Abicim senin zaten kadayıf dolman gelmiş bile 1 saat önce, Ahmet A. yazdı: Yakup yapma bunu bana... Bir yıldır falan yemiyorum D.Bekir burma kadayıfı. Sıtkı usta varsa gözün kapalı alabilirsin... Bulursun bulursun sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Kerem Bozdoğan yazdı: Bu saatte bu muhabbet olacak iş mi Ohooo n'olmuş saate. Ben Mart ayında gecenin 3'ünde nar aramıştım. Bulup geldiğimde mışıl mışıl uyuyordu Ocak 8, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Bursa'da bulunur mu bilen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 8 January 2017 - 17:35 tarihinde, Alaattin C. yazdı: Diyarbakır Kadayıfı bunlar. Ankara da Yılmaz Burmalı Kadayıf var. İnternetten bakarsanız birçok şubesi var. Birçok çeşidi var kadayıfın. Tavsiyem sağdaki fotoğraftaki sütlü burma. Yılmaz'ın Balgat şubesinden aldım. Sütlü sütsüz her iki cevizliyi de beğendim. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Yılmaz burma kadayıf var ama bir çok şubesi tatlıcı Ziya oldu, ürünler değişmedi birebir aynı. Benim bildiğim Ankara'da bu tür kadayıfı en iyi orda bulursun, sütlü fıstıklıyıda dene derim, ayrıca hacıbabada şöbiyet ve padişah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 12 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: Yılmaz burma kadayıf var ama bir çok şubesi tatlıcı Ziya oldu, ürünler değişmedi birebir aynı. Benim bildiğim Ankara'da bu tür kadayıfı en iyi orda bulursun, sütlü fıstıklıyıda dene derim, ayrıca hacıbabada şöbiyet ve padişah... Hmm onların şubeleri uzakta hep Yılmaz Balgat ile idare etcez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hmm onların şubeleri uzakta hep Yılmaz Balgat ile idare etcez İki hafta oldu, forum seferber oldu, bi doymadın yeminlen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 4 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: İki hafta oldu, forum seferber oldu, bi doymadın yeminlen. Dedim ya yukarda, iyi güzel hoş diye Ne yapalım bencil mi olak ? başkası faydalanmasın mı ? Effffmm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Dedim ya yukarda, iyi güzel hoş diye Ne yapalım bencil mi olak ? başkası faydalanmasın mı ? Effffmm Sağolasın, allah razı olsun, kesene bereket yemiş kadar olduk... ama yemedik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sağolasın, allah razı olsun, kesene bereket yemiş kadar olduk... ama yemedik Cümlemizin Yeriz yeriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap