Eren K Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2017 Herkese iyi forumlar, Sizlere bir konuda danismak istiyorum.Ankara da yasiyorum.T plaka veya C plaka alma niyetimiz var fakat hangi isin daha karli ve iyi oldugunu sizlerden de ogrenmek istedim.T plaka işin hergun ne kadar getirecegi belli olmuyor yani aylik net kazancin degisiklik gosterebilir ve arabana ne tur insanlarin binecegini kestiremeyebilir,her yolu da bilmek gerek.C plakada ise aylik ne kadar kazanacagin belli,arabana binen insanlar belli,guzargahin belli.Olaya boyle bakinca C plaka daha mantikli.Fakat C plaka mutlu edecek bir kazanc kazanmak istersek en az 2 servis atmak gerek.Yani sabah okul ogrencilerini gotursek sabah is kapandi.Cunku sabah baska is alamazsin memuarin isbasi;ogrencilerin dersbasi hemen hemen hepsi saat 8:30-9:00 gibi basliyor dersek sabah sadece 1 servis atarsin.Eee diger servis kime atilabilir ki?oglen kim ne icin servis kullanabilir? Yardimci olursaniz sevinirim.Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Okullar sabahçı ve öğlenci olarak değişiyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Tam gün olan bir okul olursa (9-3) sabah akşam vardiyalı fabrikaları da çekebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Şimdi, Kutluhan A. yazdı: Tam gün olan bir okul olursa (9-3) sabah akşam vardiyalı fabrikaları da çekebilirsiniz. Kutluhan ben senin işi unuttum, ahh ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap