Misafir Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2017 Merhaba arkadaşlar, laptopumda kullanmak üzere günlük işlerimi ( ofis,web, vb) yapabileceğim. Portatif , kablosuz, ele uyumu iyi olan bir fare önerir misiniz ? Daha önceki fare logitech idi trackball bozuldu çöpe gitti Aşağıdaki ürün fiyatı 36 TL ne dersiniz ? http://www.logitech.com/tr-tr/product/m171-wireless-mouse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 12 ay pil ömrü yalan, almadan önce kesinlikle mediamarkt gibi bir yere gidip elinize oturuyor mu rahat ediyor mu deneyin. Bir de internetten mousepad'siz çalışıyor mu ona bakının, yenilerin çoğunluğu çok sorun yaşamıyor da yine de kontrol etmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Logitech iyidir ve sağlamdır.Ben iş yerinde 4 yıl oldu kullanıyorum sabah 8:30 akşam 18:00 sürekli tık tık tık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 mümkünse kablolu kullanın. değilse bu biraz ufalak bişi, elinin yarısına gelirse laptopu bile açmak istemezsin. test etmek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 http://www.hepsiburada.com/logitech-m325-nano-optik-kablosuz-mouse-dark-silver-910-002142-p-BD302561 -2 yıldan fazladır bunu kullanıyorum,çokta memnunum. Öyle çok küçükte değil,ele uyumu iyi,pil ömrü gayet uzun 2 senede 3 kere değiştirdim pilini 3.'sünü geçtiğimiz Pazar günü yapmıştım. Öyle internette sörf v.s değil birde benim kullanımım,genelde en az 2-3 saat oyun oynar 1-2 saat sağda solda takılırım, min.5-6 saat kullanımı var günlük. Yalnız fiyatı ne kadar artmış ben 49 liraya almıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Şimdi, Semih G. yazdı: http://www.hepsiburada.com/logitech-m325-nano-optik-kablosuz-mouse-dark-silver-910-002142-p-BD302561 -2 yıldan fazladır bunu kullanıyorum,çokta memnunum. Öyle çok küçükte değil,ele uyumu iyi,pil ömrü gayet uzun 2 senede 3 kere değiştirdim pilini 3.'sünü geçtiğimiz Pazar günü yapmıştım. Öyle internette sörf v.s değil birde benim kullanımım,genelde en az 2-3 saat oyun oynar 1-2 saat sağda solda takılırım, min.5-6 saat kullanımı var günlük. Yalnız fiyatı ne kadar artmış ben 49 liraya almıştım. Aynısını kullanıyordum. Trackball tuşunun p lastiği soyuldu . Ayrica beyaz zeminde ve mause pad olmadan çalışmıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Şimdi, Özer Aksu yazdı: beyaz zeminde ve mause pad olmadan çalışmıyordu İlginç,aldığımdan beri mousepad olmadan kullanıyorum. Masa beyaz değil gerçi ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap