Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 20 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: AlıntıBitcoin meselesinde, Lidyalılar parayı bulduğunda "böyle saçmalık mı olur, altı aya patlar bu iş" diyen Frigyalılar gibiyim. Evet patladı gitti zaten 10. Ayda 20 bin lira iken almadım şimdi 65 bin patladı gitti? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Bu gün benimde biraz dikkatimi çekti paribu.com u.. Normal şartlarda basit al sat kivaminda gibi ama yinede bilemedim.. Bilen geri gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 9 saat önce, okan ali yazdı: basit al sat kivaminda bitcoin alırkende satarken de komisyon oranları göreceli piyasa oluşmadığından yüksektir. ilgili siteyi bilmiyorum kullanmadım TR de sadece btcturk ile işlem yaptım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Korkusuz Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Btcyi öğreneli uykuyu unuttum [emoji58]2 ayda hatırı sayılır kazandım,şimdi yine beklemedeyim yatırdığım paranın 3 4 katına çıkmasını bekliyorum [emoji16]Bir de ıota var, bu işlerle ilgilinen varsa ıotayı tavsiye ederim1000 tl gibi küçük bir rakama bile 3 yıla kadar muazzam paralar alabilirsiniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 IOTA bey ne yapiyorsunuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 4 dakika önce, Servet Ö. yazdı: IOTA bey ne yapiyorsunuz... vurdun voleyi, keyfin yerinde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 4 minutes ago, Mert Yürüyen said: vurdun voleyi, keyfin yerinde Bosch resmi olarak ciddi miktarda yatirim yapti alete Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Ya şu finans/yatırım işlerine bi kafam basmıyor. kripto para alayım diye bi araştırma yaptım, btcturk için satışa izin vermiyor habire erteliyor diyorlar. nereye baksam onun şusu var bunun busu var. İota nedir hele onu da anlayamadım. Resmen kendimi mal gibi hissediyorum bu işleri araştırırken. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Yakinda elektronik sikke diye lanse eder bizimkiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 4 dakika önce, Alperen G. yazdı: Ya şu finans/yatırım işlerine bi kafam basmıyor. kripto para alayım diye bi araştırma yaptım, btcturk için satışa izin vermiyor habire erteliyor diyorlar. nereye baksam onun şusu var bunun busu var. İota nedir hele onu da anlayamadım. Resmen kendimi mal gibi hissediyorum bu işleri araştırırken. paribu.com deneyin derim sanki hacim daha fazla alıp satmak daha hızlı ilerliyor. zamanı geri alabilsek keşke ahhhh uyku uyuyamaz oldum sürekli takip ettiğim için. --2 dakika sonra eklendi-- koineks.com diye diğer bi site daha var 5 farklı dijital para çeşidi var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Yatın uyuyun kardeşim. Her şey para değil. Kendi sağlığınıza yatırım yapın yahu. Hayret bişey. 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 (düzenlendi) kasım ayında bi tanıdığım paran yoksa kredi çek 1 btc al dedi ozaman 20 bindi, kredi çekip almak aklıma yatmadı şu an 1 btc 75 bin o yaptığım aptallığı hiç unutamıyorum dijital parayı takip eden arkadaşlar nasıl kahkaha attığınızı tahmin ediyorum --5 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Kenan Korkusuz yazdı: Btcyi öğreneli uykuyu unuttum 2 ayda hatırı sayılır kazandım,şimdi yine beklemedeyim yatırdığım paranın 3 4 katına çıkmasını bekliyorum Bir de ıota var, bu işlerle ilgilinen varsa ıotayı tavsiye ederim 1000 tl gibi küçük bir rakama bile 3 yıla kadar muazzam paralar alabilirsiniz ıota hangi borsada satışta? Aralık 20, 2017 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 8 minutes ago, Adem Kazıl said: kasım ayında bi tanıdığım paran yoksa kredi çek 1 btc al dedi ozaman 20 bindi, kredi çekip almak aklıma yatmadı şu an 1 btc 75 bin o yaptığım aptallığı hiç unutamıyorum dijital parayı takip eden arkadaşlar nasıl kahkaha attığınızı tahmin ediyorum --5 dakika sonra eklendi-- ıota hangi borsada satışta? Bitfinex.com 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Aman dikkat, http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/bitcoinde-tarihi-kayip-bir-tweet-ile-basladi/77000/77167/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 4 saat önce, Alperen G. yazdı: Ya şu finans/yatırım işlerine bi kafam basmıyor. kripto para alayım diye bi araştırma yaptım, btcturk için satışa izin vermiyor habire erteliyor diyorlar. nereye baksam onun şusu var bunun busu var. İota nedir hele onu da anlayamadım. Resmen kendimi mal gibi hissediyorum bu işleri araştırırken. Ben eğlencesine 100dolarlık etherum aldım.. bitcoin 9000dolar civarıydı. Etherum yerinde sayıp duruyordu 500 ü geçsin satcam dedim bitcoin e geçtim... bitcoin yerinde saymaya başladı etherum uçtu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap