Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: ...kıskançlık yok! üstüme gül koklatmam... benim servisim orası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Beni hiç sevmiyolarmış demek ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: Beni hiç sevmiyolarmış demek ki 2 cm için direksiyon kutusu söktürüp taktıran adamsın, kapıdan buyur ettiklerine dua et sen 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Beni hiç sevmiyolarmış demek ki [emoji3] Ankara çık aradan burda Pendik Apaçileri olaraktan....[emoji23] çok çirkefiz..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: 2 cm için direksiyon kutusu söktürüp taktıran adamsın, kapıdan buyur ettiklerine dua et sen cm değil metre metre yaya kalmadığıma şükrettim zaten --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Volkan Ö. yazdı: Ankara çık aradan burda Pendik Apaçileri olaraktan.... çok çirkefiz..... Ne yani benim de arka camımda Şahsuvaroğlu stickerım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 (düzenlendi) Mustang Cem abiye gittiğine göre RS bana düşer umarım Ocak 12, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: antalyadaki ahbabına, belki hiiiiç servise işi düşmeyecek, git mustang tedarik et... az o taşlar az az ... aynı cevabı sana da veriyorum. "kıskançlık yok!" sizde Boneval gibi ortamın duayeni olun, otomotiv / ralli dünyasına o kadar zaman ve emek harcayın, helikopter bile tahsis ederiz. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Misirimi aldim geldim.. Eee yok mu artiran? Betleri gorelim... Kaan abi aldi eline sazi ama ilk bakima giden arkadasa atmosferik fiesta verip dehleyecekmis gibi duruyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: atmosferik fiesta verip dehleyecekmis gibi duruyor. atmosferikten korkaksak föküse binmezdik, bana koymaz böyle tehditler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: atmosferikten korkaksak föküse binmezdik, bana koymaz böyle tehditler Sende haklisin tabi, acin buyuk. Acini cani gonulden paylasmiyoruz ama, isimiz olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Sende haklisin tabi, acin buyuk. Acini cani gonulden paylasmiyoruz ama, isimiz olmaz metnin traşlanmadan önce ki hali; "la mert, olm sana koyan koymuş, yatacak yerin yok, de get" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: metnin traşlanmadan önce ki hali; "la mert, olm sana koyan koymuş, yatacak yerin yok, de get" Estafurullah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Lpg olayına çok sıcak bakılmıyor ama bu sıvı sistem atmosferiğe takılanlardan farklı mı... Yılda 15000 ve üstü yapıp takmaya değer mi.. 1.5 ecoboost selective fiyat performans olarak bir de sağlıklı çalışan lpg eklenirse çok mantıklı seçenek oluyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Hilmi Solak yazdı: Lpg olayına çok sıcak bakılmıyor ama bu sıvı sistem atmosferiğe takılanlardan farklı mı... Yılda 15000 ve üstü yapıp takmaya değer mi.. 1.5 ecoboost selective fiyat performans olarak bir de sağlıklı çalışan lpg eklenirse çok mantıklı seçenek oluyor... EB motorlara yani GDI motorlara takilan LPG kitleri en son 7-8 bin civarindaydi. Bu araclara LPG takmayi dusunen arkadaslarin arabalari ve paralarini hacemat etmeden gidip aradaki farka Dizel motorlu araba almalarini tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şimdi, Hilmi Solak yazdı: Lpg olayına çok sıcak bakılmıyor ama bu sıvı sistem atmosferiğe takılanlardan farklı mı... Yılda 15000 ve üstü yapıp takmaya değer mi.. 1.5 ecoboost selective fiyat performans olarak bir de sağlıklı çalışan lpg eklenirse çok mantıklı seçenek oluyor... bunu farklı bir başlık altında konuşalım bence... bu sistemi balıkesirde sadık otogaz yapıyor, kendilerini tanıyorum. başarı ile uyguluyorlar belli ki ama lpg işi komple bana ters... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap