Şahin Leblebici Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2017 Tüm arkadaşlara merhaba Focus 2 aracımda ön far ile tampon arası boşluğu kapatmak için resimdeki plastik malzemeyi arıyorum.Ebay'de eyebrows,eyelift diye arattım ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olacak veya alan arkadaş varsa memnun olurum. Hayırlı günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Şöyle Carbon Fiber mevcut http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-RS-ST-Mk2-Carbon-Fiber-Fibre-Headlight-Headlamp-Trim-/232173830792?hash=item360ea38288:g:wnwAAOxykmZTMIPB&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Leblebici Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Yakup bey hızlı cevanız için teşekkür ederim. Carbon fiber desenine bir türlü ısınamadım. Benim resimdeki Ford'un sanki orjinal malzemesine benziyor. İyi günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 resimdeki ürünün sadece süs amaçlı olduğunu ve kapatacağını düşünmüyorum ki resimde de öyle gözüküyor. Ama bulunması zor bir ürün. --0 dakika sonra eklendi-- uygun fitilli plastik olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Focus RS ile orjinalde geliyorlardı evet. Tahmin edeceğiniz üzere bu parça normal araçlara oturmaz muhtemelen yapışturmak gerekecek, benzeri bir parça lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 altı hala açıkmı yoksa benmi öyle görüyorum benim araçtada ciddi olmasada bir açıklık var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Leblebici Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 17 dakika önce, Furkan İlker Özmen yazdı: resimdeki ürünün sadece süs amaçlı olduğunu ve kapatacağını düşünmüyorum ki resimde de öyle gözüküyor. Ama bulunması zor bir ürün. --0 dakika sonra eklendi-- uygun fitilli plastik olabilir Merhabalar Ben farı kapatmaktan değilde far ile tanpon arasında kalan açıklığı demek istemiştim. --15 dakika sonra eklendi-- 30 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Focus RS ile orjinalde geliyorlardı evet. Tahmin edeceğiniz üzere bu parça normal araçlara oturmaz muhtemelen yapışturmak gerekecek, benzeri bir parça lazım. Doğru Yakup bey muhtemelen yapıştırılıyor.Bizim araçlarada olabilir Kayseri'li bir arkadaş yapmıştı nerede okuduğumu (forumda) hatırlayamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 20 dakika önce, Şahin Leblebici yazdı: Merhabalar Ben farı kapatmaktan değilde far ile tanpon arasında kalan açıklığı demek istemiştim. --15 dakika sonra eklendi-- Doğru Yakup bey muhtemelen yapıştırılıyor.Bizim araçlarada olabilir Kayseri'li bir arkadaş yapmıştı nerede okuduğumu (forumda) hatırlayamıyorum. sizin aracın fotosu olsaydı da baksaydık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Leblebici Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 12.01.2017 - 18:07 tarihinde, Osman Türkol yazdı: sizin aracın fotosu olsaydı da baksaydık Osman bey benim aracın bir kaç fotosu. İyi geceler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 6 saat önce, Şahin Leblebici yazdı: Osman bey benim aracın bir kaç fotosu. İyi geceler Aracınız gayet güzel duruyor far altına kaş koymanıza bence gerek yok ama siz bilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Leblebici Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Osman bey teşekkür ederim. Yakın resim de açıklık daha belli oluyor.kendi orjinal farın da o kadar değil de mercekli sonradan takıldığından biraz ara açıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap