okan ali Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2017 Selam dostlar resimde gözüküyor. Bu akşam bir anda ekranda çizikler cikti.. Mesleki bilgilerime dayanarak söylüyorum ( cep telefoncuyum ) sanirim lcd de sorun. Bizde sans yok ustalar. Bi gün yakit deposu taşar bi gün tampona dokundururlar şimdide bu Siz ne dersiniz reset vs bişeyle düzelir mi bu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2017 Geçmiş olsun, sanıyorum ilk kez oldu bu sorunu paylaşan Garantisi var sonuçta, dert etmeyin değişirler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Tskler servise bakima gidince göstericem.. enterasan olan arac isininca bazen kendi kendine kayboluyor sonra bazen geri geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
okan ali
Selam dostlar resimde gözüküyor. Bu akşam bir anda ekranda çizikler cikti..
Mesleki bilgilerime dayanarak söylüyorum ( cep telefoncuyum ) sanirim lcd de sorun. Bizde sans yok ustalar.
Bi gün yakit deposu taşar bi gün tampona dokundururlar şimdide bu
Siz ne dersiniz reset vs bişeyle düzelir mi bu ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap