Mert Kural Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2017 Arkadaşlar merhaba. Güneş ışığı ve karşı yönden gelen direk veya indirekt ışık sebebiyle camda aşırı bir şekilde görüş sıkıntım oluşuyor. ilk önceleri gözümden şüphe duymaya başlasam da ön koltukta yolculuk yaptığım arkadaşa konuyu açtığımda o da güneş yansıması sebebiyle epey bir görüş sıkıntısı oluştuğunu söyledi. Benim gibi hissedenler var mı ve çözümü ne olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Polarize camlı güneş gözlüğü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Aynen. Güzel bir güneş gözlüğü. Büyük rahatlık sağlıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Kural Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 anladığım kadarıyla herkeste aynı şikayet var. 2006 ford connect kullandım. bu kadar rahatsız etmediydi. Ya camda sıkıntı var ya da benim gözlerde. Güneş gözlüğüne alışmam gerek herhalde sevmesem de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Açıkcası Focus'a özgü bir sıkıntı olduğunu söylemek doğru olmaz. Karşıdan gelen ışık daima rahatsız edicidir. Camın büyük olması güneşin göze girme alanını arttıracağı için dolaylı sorun yaratabilir ama zamane arabalarının çoğunda aeorodinamiyi arttırmak adına ön cam büyük ve eğik oluyor. Yani bu da Focus'a özgü bir durum değil. Güneş siperlerini indirmek lazım. Yine de bazen iki siper arasından aynanın yanlarından yatık kış güneşi rahatsız edici olabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mert Kural
Arkadaşlar merhaba.
Güneş ışığı ve karşı yönden gelen direk veya indirekt ışık sebebiyle camda aşırı bir şekilde görüş sıkıntım oluşuyor.
ilk önceleri gözümden şüphe duymaya başlasam da ön koltukta yolculuk yaptığım arkadaşa konuyu açtığımda o da güneş yansıması
sebebiyle epey bir görüş sıkıntısı oluştuğunu söyledi. Benim gibi hissedenler var mı ve çözümü ne olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap