Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracımı 2016 ağustos ayında 36.000 km'de aldım. yani 5 ay oldu ort. şuan 40.000 km'de araç servis bakımlı garantisi devam ediyor. (haziran 2017 ye kadar) araç konusunda biraz titizim. araç'dan gelen seslere karşı alerjim var ama hep beni bulur. neyse önceki aracımdan ses konusunda bıkmışken, (2004 astra g ) yüksek model bir araç alıp kurtuluyum dedim. şu ana kadar karşılaştıklarım.
1- Rot mili - garantiden değişti.
2- Uzaktan kumandanın sustalı kısmı takılıyordu. - garantiden değişti.
3- Bagaj amortisörü tam kaldırmıyordu. - garantiden değişti.
5- Direksiyonun metal kısımlarında kalkma oldu - garantiden değişti.
6- Kalkışta titreme vardı. kavrama - garantiden değişti.
7- Teyp arızalandı tamir olup geldi.
8- Sürücü koltuğunda ses vardı yapıldı.
Şuanki sorunlarım. bunlar için servise gideceğim. bakımı bekliyorum.
1- Sürücü koltuğum ( 3 aydır takip ediyorum. ) kendi kendine arkaya yatıyor. 2 günde bir sırt bölümünü hafif kaldırıyorum.
2- Diğer focusların hepsinde hava sıcaklığını ekranın sağ üst köşesinde sürekli gösteriyor. benimki göstermiyor. yazılım gelecekmiş.
3- Vites topuzunun arka kısmında metal kaplama olan kısımda kalkma var.
4- En sinir bozucusu bu. önden gelen tıkırtı. aracı aldığımdan beri tıkırtı var. marşa basdığım zaman bu tıkırtıyı duyuyorum, araç sarsıldığı için bir parça başka bir parçaya vuruyormuş gibi. çok bozuk zeminlerde aynı sesi yapıyor. bugün buzlu karlı ve bozuk bir zeminde fren yaptım, abs sürekli devreye girdi, abs aracı sarstığı için o sesi sürekli duydum. kısaca ses sarsıntıdan dolayı geliyor. direksiyonun arka kısmından.
5- Benzin pompası çok sesli çalışıyor. lpg montajı yaptırdıktan, sonra söylediğim için onu garantiye sokmadılar.
Ufak tefek araç içinde trim aksam sesleri geliyor, onları hiç saymıyorum bile. garanti olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. ufak tefek sorunlar tabiki olabilir. garanti zaten bunun için var. ama bu kadar sanki biraz fazla gibi geldi bana. bu ilk ford aracım. bundan önceki araçlarım daha eski olmalarına rağmen bu kadar sorun yoktu. şunu söylemeliyim aracı çok sevdim. ama ağız tadıyla binmek istiyorum. tıkırtısız
Soru
Fatih büyükkale
Aracımı 2016 ağustos ayında 36.000 km'de aldım. yani 5 ay oldu ort. şuan 40.000 km'de araç servis bakımlı garantisi devam ediyor. (haziran 2017 ye kadar) araç konusunda biraz titizim. araç'dan gelen seslere karşı alerjim var ama hep beni bulur. neyse önceki aracımdan ses konusunda bıkmışken, (2004 astra g ) yüksek model bir araç alıp kurtuluyum dedim. şu ana kadar karşılaştıklarım.
1- Rot mili - garantiden değişti.
2- Uzaktan kumandanın sustalı kısmı takılıyordu. - garantiden değişti.
3- Bagaj amortisörü tam kaldırmıyordu. - garantiden değişti.
4- Direksiyonda yıpranma vardı - garantiden değişti.
5- Direksiyonun metal kısımlarında kalkma oldu - garantiden değişti.
6- Kalkışta titreme vardı. kavrama - garantiden değişti.
7- Teyp arızalandı tamir olup geldi.
8- Sürücü koltuğunda ses vardı yapıldı.
Şuanki sorunlarım. bunlar için servise gideceğim. bakımı bekliyorum.
1- Sürücü koltuğum ( 3 aydır takip ediyorum. ) kendi kendine arkaya yatıyor. 2 günde bir sırt bölümünü hafif kaldırıyorum.
2- Diğer focusların hepsinde hava sıcaklığını ekranın sağ üst köşesinde sürekli gösteriyor. benimki göstermiyor. yazılım gelecekmiş.
3- Vites topuzunun arka kısmında metal kaplama olan kısımda kalkma var.
4- En sinir bozucusu bu. önden gelen tıkırtı. aracı aldığımdan beri tıkırtı var. marşa basdığım zaman bu tıkırtıyı duyuyorum, araç sarsıldığı için bir parça başka bir parçaya vuruyormuş gibi. çok bozuk zeminlerde aynı sesi yapıyor. bugün buzlu karlı ve bozuk bir zeminde fren yaptım, abs sürekli devreye girdi, abs aracı sarstığı için o sesi sürekli duydum. kısaca ses sarsıntıdan dolayı geliyor. direksiyonun arka kısmından.
5- Benzin pompası çok sesli çalışıyor. lpg montajı yaptırdıktan, sonra söylediğim için onu garantiye sokmadılar.
Ufak tefek araç içinde trim aksam sesleri geliyor, onları hiç saymıyorum bile. garanti olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. ufak tefek sorunlar tabiki olabilir. garanti zaten bunun için var. ama bu kadar sanki biraz fazla gibi geldi bana. bu ilk ford aracım. bundan önceki araçlarım daha eski olmalarına rağmen bu kadar sorun yoktu. şunu söylemeliyim aracı çok sevdim. ama ağız tadıyla binmek istiyorum. tıkırtısız
Fatih büyükkale tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
5
2
2
Popular Days
Ock 16
19
Ock 17
8
Ock 24
5
Şbt 22
3
Top Posters For This Question
Fatih büyükkale 13 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Ercan Çelik 2 posts
Hakan Serçe 2 posts
Popular Days
Ock 16 2017
19 posts
Ock 17 2017
8 posts
Ock 24 2017
5 posts
Şbt 22 2017
3 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Sizin aracın montajı ya Pazartesi sabah ya da Cuma akşamüstü yapılmış. Şaka bir yana bu şans işi ve bu şartlarda sanki şans pek sizden yana değil. Tıkırtıyı servisle çözmeniz lazım.
Volkan Ö.
Benim bir tespitim var. Eğer araç tıkırtı takırtı sesine hasassaniz. Kesin aracınızda bu problem var. Yok benim gibi ne sesi yeaaa hassasiyetindeyseniz. Arkada mehter çalsa önde senfoni olsa duymuyors
Ahmet A.
Okurken daraldım Bende de direksiyondan arada tıkırtı geliyor (bozuk yollarda), elimle direksiyonun altını yoklayınca yumuşak bir bölge var, oraya hafif bası uygulayınca ses kesiliyor ilgi
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap