Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 11 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: renk seçimi için acele etmeyelim ... yani parayı bulmak için bir yılın daha var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 12 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı: ... yani parayı bulmak için bir yılın daha var. benim rengim belli, pislik/şerefsiz grisi para kolay, koç ailem indirimi ile arabanın yarısını beleşe alıcam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: benim rengim belli, pislik/şerefsiz grisi para kolay, koç ailem indirimi ile arabanın yarısını beleşe alıcam Söz uçar yazı kalır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Söz uçar yazı kalır... ooo yumurtalara fısıldayan adam, ateşlere attın beni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Bu nedir yahu Ateşş 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Burnu uzatıp düşürmüşler. Aston Mustang olmuş, nefret etmedim ama "sevdim" de diyemem. 2015'in bir asaleti, 50 yıl öncesinin çizgileri vardı. Asalet de gitmiş, 50 yıllık çizgi de. Mekanik ve elektronik geliştirmeler yerinde ve çok güzel ama sırf "face lift" adına güzelim yüzü bozmaya ne gerek vardı? --17 dakika sonra eklendi-- 2015'in en sevdiğim fotoğrafı budur. 2014'e göre burun yine düşük sayılır ama asla "çirkin" demezdim. 2018, ablasının gölgesinde kalan kız kardeş gibi gelecek bana hep. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Eylül 2017 (EU) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2017 Amerikanya, karbon fiberli iç mekan opsiyonu sunacak. Koltuk ve kapılar ise Alcantara 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Ford’un efsanevi 5.0 litrelik V8 motoru tamamen yenilenmişti. Bu yenileme alt devirde daha fazla tork, yüksek devirli güç ve gelişmiş yakıt verimliliği sunmuştu. Yeni 10 ileri şanzımanla birlikte; 0-100 hızlanma 4.4 sn'den 4 sn altına inmiş. 435 hp 542 nm idi, 460 hp 570 nm oldu. 2.3 Ecoboost a/t ise 310 hp 433 nm idi, 310 hp 474 nm oldu. Bunun 0-100'ü 5.6 sn idi, 5 sn altına inmiş. -Tüm değerler US Spec- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap