Furkan İlker Özmen Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2017 Herkese merhaba belki bilen vardır. Çoğu aracın üretim ( assembly line / product ) videoları olur. Her yeri aradım focus 3 ün var fakat 3.5 yok. Diğer üretim videoları daha detaylı ve uzun focus 3 ünkide diğerlerine göre kısa. Merak ettiğimden dolayı sordum. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Montaj hattı aynı ufak farklılıklar dışında bir farklılık yok . İkisinde aynı banttan çıkıyor sonuçta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 küçük ama ince detaylar olabilir onu merak ettiğim için sordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Montaj hakkında farklılıkları göstermek zor. İnanırsınız eğer yazılısı burada https://www.focusclubtr.com/topic/8345-yeni-makyajlı-ford-focus-endüstride-ilk-kez-sunulan-kayma-önleme-teknolojisi-sunuyor-ets/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 (düzenlendi) 2018 modelden bahsederken üretim hattının resmini koymuş. https://2018fordcar.com/2018-ford-focus-get-stretched-platform/ Mart 14, 2017 Erhan Ersöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Amerika ama, bize gelen arabalar değil bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Emin olmadan koydum bende. Amerikan park lambalarından da etraftaki geniş alanlardan belli oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap