YasinDemirsoy Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 (düzenlendi) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015-focus-1.6-ti-vct-style-hatasiz-380148569/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false Yorumunuzu öğrenebilirmiyim. Tek sorunu sağ arka çamurlukta parça lokal boya varmış Ocak 21, 2017 YasinDemirsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Önerdiği araç ve motor varken bu tavsiye edilmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YasinDemirsoy Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Yolladığınız ilanlardaki 3 numara sadece 250tl indiriyor. 5 numara ilanı kalkmış. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-en-dolu-modelidir-titanyum-x-bos-aracla-kiyaslamayin-379746252/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-focus-titanium-388390781/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false Birde bunlar var :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Ben son kez fikrimi yazayım Çünkü bundan sonrası sadece benim zevkime girecek Siz az km olsun dediğiniz hep 50K altı kontrol ettim araçları. Araçları seçme sıralamasını da mümkün mertebe 58K fiyat için uygun şekilde anlatmaya çalıştım. Ben olsam öncelik Makyajlı dizel veya ecoboost hadi olmadı çok düşük km dolu donanımsa klasik benzinli bunlar yok diyelim ki yukarda dediğim oldukça nadirler. Makyajsız versiyonda dizel ve ecoboost en az style öneririm. Bundan sonrası için araçları araştırmak gerekir, ilanlara bakarak bunu al diyemem ben çünkü kimseye tanımıyorum ve güvenmiyorum bakmadan Şimdiden hayırlı olsun, diğer yazacak olan arkadaşlarımızı da beklemenizi öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YasinDemirsoy Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Teşekkür ederim. Bir an önce Ford a binmek istiyorum, İnsaAllah hata yapmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Şimdi, YasinDemirsoy yazdı: Teşekkür ederim. Bir an önce Ford a binmek istiyorum, İnsaAllah hata yapmam. Yasin çok acele etmemeni ve mümkünse titanium donanımlı almanı tavsiye ederim. İstanbul'da ki Ford plazaların ellerindeki araçları bir sorgularsan aradığın kriterlerde varsa bizde tanıdıklarımızı devreye sokarız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Bence en güzel dizel style yada titanyum bulmak.Eğer büyük şehirdeyseniz benzin sizi üzer,en rahatı dizel,lpg falan uğraşma derdi olmadan güzel ivmelenmeyle sizi tatmin eder.Style paket alınırsa bi navigasyonla titanyum hissi verebilir(benim açımdan) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YasinDemirsoy Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 *2012 model hb 1.6TDCI Style 72,000 km Tremer : 1100tl far sis takım işçiliği çıkıyor. Fiyat: 55,500 * 2013 Model Hb 1.6 Ti-CVT Titanium 40.000 km Tremer : 983tl , 781tl Fiyat: 57,500 Sizce hangisi.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Hocam burada sizceye girme bence tamamen ihtiyaca yönelik seçim yapmalısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YasinDemirsoy Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Nihayetinde bı focus a sahip oldum. Nasibimize 2012 1.6 TDCİ Style plus paket çıktı. Birkaç gün olmasına rağmen çok keyif aldım İnsaAllah almayada devam ederim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap