Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2017 Altın Yıldız güzelce anlatmış; http://blog.altinyildizclassics.com/takim-elbise-kurallari/ Bir iki tane de ekstra verelim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Bilgi bilgidir. Ben Lise kıyafeti olarak giymiştim. Bir de mecburen kendi düğünümde. Onun dışında hiç giymedim. Herhalde zorunda kalmadıktan sonra giymem de. Ama en sempatik olan takım elbise tarzı herhalde şu olsa gerek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Mecbur olmadıkça veya yılların alışkanlığı haline gelmedikçe tercih edilen veya edilecek bir şey değil bence. Ama şu an aktif giyebildiğim, en azından içine sığma ihtimalim olan tek takım elbisemi Altınyıldız'dan aldıydım, adamın karşımda pantolunu çarşı poşeti gibin büzüp sonra sirkeleyerek belirttiği üzere ütü gerektirmemesi büyük nimet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Benim iş kıyafetim Severim takım elbise giymeyi... --0 dakika sonra eklendi-- Spor giyinmeyi de severim tabiki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Şimdi, Mertcan Çelik yazdı: adamın karşımda pantolunu çarşı poşeti gibin büzüp sonra sirkeleyerek belirttiği üzere ütü gerektirmemesi büyük nimet. Benim de kravatlar büyük problemdi. Her sene iki tane alırdık. Bağlamayı bilmediğim için komşumuz polis amcaya bağlatırdım. Birini birinci dönem diğerini ikinci dönem takardım. Ki hala beceremiyorum bağlamayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 En önemli kural giyenin kilolu olmaması ve kısa boylu olmamak . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 22 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Benim de kravatlar büyük problemdi. Her sene iki tane alırdık. Bağlamayı bilmediğim için komşumuz polis amcaya bağlatırdım. Birini birinci dönem diğerini ikinci dönem takardım. Ki hala beceremiyorum bağlamayı. SÜrekli pederi veya abimi bekleyecek ya da onlardan isteyecek sabrım olmadığından ben öğrenmiştim onu orta-2'de miydi orta 1'de miydi neydi. Üçgen bağlama neyim vardı da çok umrumda olmadı açıkçası. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Liseye başlarken okulun kravatını kuzene bağlatmıştım, lise 4'ün ikinci dönemine kadar aynı kravatı kullandım [emoji1][emoji1] O dönem yıllardır kavga görmemiş okulda kavga çıktı o hengamede de benim kravat gitti tabi,kalan bir kaç ayı kravatsız tamamlamıştım [emoji1] Şuan da iş yerinde giymem gerek ama bir türlü ısınamadım böyle giyinmeye,gömlek kravat pantolon hepsi ayrı telden giyiniyorum [emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 ben de bilmiyorum bağlamayı, zaten bi tane var oda bağlı duruyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Takım elbise giymeyi çok severim.. Ama sadece işte.. İş dışında çok tercih etmem.. Giydiğim zaman çok özenerek giyerim, kurallarına da dikkat ederim.Kravat konusunda eski tip kalınları ve ip gibi incecik olanları hiç sevmem.. Şu an heryerde bulunan orta incelikte olanlar gayet hoş. Düğümü tam üçgen olan bağlama şeklini de sevmiyorum. Lise bebesi gibi oluyor. Windsor denilen tek düğüm, ortasında hafif vadi şeklinde bir büküm bırakınca da inanılmaz şık oluyor..Benim bağladığım aynen böyle oluyor: 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 1 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: kilolu olmaması Kilotlu olmaması diye okudum iyi mi @Alperen G. + 1 ? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Kilotlu olmaması diye okudum iyi mi [emoji4] [mention=1189]Alperen G.[/mention] + 1 [emoji106] Gece gece kahkaha attım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 @Tevfik abinin konusuymuş..tüh... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: Takım elbise giymeyi çok severim.. Ama sadece işte.. İş dışında çok tercih etmem.. Giydiğim zaman çok özenerek giyerim, kurallarına da dikkat ederim. Kravat konusunda eski tip kalınları ve ip gibi incecik olanları hiç sevmem.. Şu an heryerde bulunan orta incelikte olanlar gayet hoş. Düğümü tam üçgen olan bağlama şeklini de sevmiyorum. Lise bebesi gibi oluyor. Windsor denilen tek düğüm, ortasında hafif vadi şeklinde bir büküm bırakınca da inanılmaz şık oluyor.. Benim bağladığım aynen böyle oluyor: Ayrı dünyaların insanlarıyız biz seninle. Takım elbise, saat... tek ortak yanımız "kürek" heralde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Ayrı dünyaların insanlarıyız biz seninle. Takım elbise, saat... tek ortak yanımız "kürek" heralde. Gönüller bir olsun yeter ki... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap