Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Temsili @Alperen G. ve ben 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Takım elbise iş dünyasının çağdaş savaş giysisi. İyi tasarlanmış, güzel ve üzerine göre dikilmiş bir takım elbise dış görünüşü olumlu yönde etkiler ve elbiseyi taşıyanın görsel değerini arttırır. Herkese yakışmadığı gibi, her giyenin de "adam" olmadığını kolaylıkla deneyimleyebiliyoruz. Ben ders ve toplantılarda sürece verilen önemin sembolik bir ifadesi olarak kullanıyorum. Kravat da elbette bütünleyici ve iyi bağlanmazsa tüm şıklığı sıfırlayabilir. Öğrenmek isteyenlere güzel bir kaynak var burada Basitten zora yaygın bağlama şekilleri Tabii bir de papyon var, ama o ayrı bir konu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Kilotlu olmaması diye okudum iyi mi [emoji4] [mention=1189]Alperen G.[/mention] + 1 [emoji106] Geç gördüm gece görseydim.Tabiii sabahki buluşmada mevzu don olunca.........Herşeyi don/kilot okuman normal... [emoji9] [emoji1] [emoji5] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Bana çok uzak bir konu. Takım elbiseyi çok şık bulmama ve beğenmeme rağmen bir türlü giyemiyorum. Boğuyor daraltıyor beni. Allahtan bol arazili devlet memuru oldumda takım elbise derdim yok. Salaş salaş gündelik hayatta ne giyiyorsam onunla işe gidebiliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Peki; kot pantolon üzerine gömlek- kravat- ceket giyilirse ne oluyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Allah gerek etmesin, bir kere düğünümde giydim bir daha giymem inşallah. 7 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Peki; kot pantolon üzerine gömlek- kravat- ceket giyilirse ne oluyor? Kravatı çıkarırsak bence çok güzel oluyor. Beyaz gömlek mavi spor ceket. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Takım elbiseyi hanım zoruyla düğünlerde yada bayramlarda giyiyorum. kendi isteğimle 1.derece yakın olduğum düğünlerde sadece. kravatı ortama ilk girerken takıyorum sonrasında ilk fırsatta çıkarıp cep yapıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Bide bu kısa paça çıktı bitmek bilmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 6 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Bide bu kısa paça çıktı bitmek bilmez... Bir de böylesi var, gerilim filmi tadında 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Bir de böylesi var, gerilim filmi tadında Artık böyle... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: Artık böyle... Maşallah jilet gibisin. Yine de küçük hanımın yanında sönük kalmış. --4 dakika sonra eklendi-- Bakın ne buldum. Bilin bakalım bu kimdir? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 22 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kilotlu olmaması diye okudum iyi mi @Alperen G. + 1 ? Dervişin fikri neyse zikri de odur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Dervişin fikri neyse zikri de odur. Bir derviş gördüğümde söyleyeceğim bunu ona ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap