Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Güncellemişler mi [emoji3] Bunu söküp tetris ekranı takın demiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Ümidimi kestiğim için sormak da sormadım, bakmakta bakmadım. 15.000 bakımı kaç lira olur dedim polen filtresi ve mazot filtresi falan değişirse 650 civarı dedi. Bu fiyatlar normalmi? Yoksa öpülecek miyim? Şubat ayını hiç sevmiyecem bundan sonra bakım, kasko ve sigorta. Kredi mi çeksem ne yapacağım ben. Ma muyapareeee? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Konunun asıl başka bir yönü var. Size Corsa veremezler. İkame araç sizin aracınızla aynı şartları taşıması gerek. Başımıza geldi. İkame araç olarak Corsa getirdiler bizde bu aracı istemiyoruz şartları sağlayın dedik yarine jetta geldi. Bilginize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Konunun asıl başka bir yönü var. Size Corsa veremezler. İkame araç sizin aracınızla aynı şartları taşıması gerek. Başımıza geldi. İkame araç olarak Corsa getirdiler bizde bu aracı istemiyoruz şartları sağlayın dedik yarine jetta geldi. Bilginize... Araç yoksa verebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Kaskodan kaskoya değişir, poliçeye bakmak lazım. 2009 da mareayı çarptığımda getzmi ne vericeklerdi sonra küçüksün rent a car sana araba vermiyo dediler. Bende poliçede öyle bişey yazmıyo dedim gene vermediler ama sonradan eklediler. Bide o zaman otomatik vereceksiniz dedem manuel kullanamaz diyince ona tamam diyip megane verdiler bide çeşmeye götürüp getirdiler yani poliçenin farkında olmak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Anam anam listede görünce otomatik fluence için olan kötü duygularım canlandı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Anam anam listede görünce otomatik fluence için olan kötü duygularım canlandı. Corsa otomatikten de kötümüydü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 1/28/2017 - 19:55 tarihinde, Zafer Yusoğlu yazdı: Corsa otomatikten de kötümüydü? Kesinlikle değildi. Naz caz yürüyen görüş açısı kötü hantal bi alet o da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap