Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2 sorum olacak ve bilgilerinizle beni aydinlatirsaniz cok tesekkur ederim.
1.sorum --> Hızım 90+ iken şofor kapisinin orda ses geliyor.Hava sesi mi teker sesi mi anlayamadim ama ugultu gibi degil.neyden kaynakli olabilir?
2.sorum ve en onemli sorum --> aracim lpgli 2.el aldim bu kadar
cok yakacagini bilseydim
almazdim fordu.evet sok
olacaksiniz // 100 kmde ort 13lt ne demek Allah askina? Yol bilgisayarinda oyle yaziyor sok
oldum + yol bilgisayarinda arabayi calistirmadan once benzin sembolunun yanida 45km yaziyordu az dolastim geldim 38kmye indi.yahu bu araba lpgli neden 45den 38km ye indi.yoksa
o isaret gazla kac km gidebilecegimi mi yoksa
benzini mi gosteriyor?benzinse neden azaldi yolda baktim 1km gidince azaliyordu rakam.ee bu araba nasil gazda?araba benzinden gza gecinceye kadar harekrt etmiyorum.
Soru
Eren K
Herkese iyi günler,
2 sorum olacak ve bilgilerinizle beni aydinlatirsaniz cok tesekkur ederim.
1.sorum --> Hızım 90+ iken şofor kapisinin orda ses geliyor.Hava sesi mi teker sesi mi anlayamadim ama ugultu gibi degil.neyden kaynakli olabilir?
2.sorum ve en onemli sorum --> aracim lpgli 2.el aldim bu kadar
cok yakacagini bilseydim
almazdim fordu.evet sok
olacaksiniz // 100 kmde ort 13lt ne demek Allah askina? Yol bilgisayarinda oyle yaziyor sok
oldum + yol bilgisayarinda arabayi calistirmadan once benzin sembolunun yanida 45km yaziyordu az dolastim geldim 38kmye indi.yahu bu araba lpgli neden 45den 38km ye indi.yoksa
o isaret gazla kac km gidebilecegimi mi yoksa
benzini mi gosteriyor?benzinse neden azaldi yolda baktim 1km gidince azaliyordu rakam.ee bu araba nasil gazda?araba benzinden gza gecinceye kadar harekrt etmiyorum.
Cevaplar icin simdiden sonsuz tesekkurler
Aracim 11 collection otomatik
Eren K tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap