Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2017 Analizler sonucu Focus'un 9 benzinli, 9 dizel modeli satıştan kaldırıldı. Trend X dizeller mantıksızdı iyi olmuş Ecoboostlar ST-Line hariç uçuş, bu da bu fiyatlar içinde mantıksızdı zaten o da iyi olmuş. Tek anlamadığım dizel otomatik HB Titanium oldu Fiesta gibi Titanium'u ST-Line'a çekme çabasıdır muhtemelen. Kalkan modelleri almak isteyenler varsa, elini çabuk tutmalı (2016 model kalan vardır belki) Bu şekilde üstü cızık olarak eski listeyi verdim ki anlayabilelim diye. 10 benzinli, 10 dizel kalmış oldu böylece. BENZİN 1.6L Ti-VCT - 5 Kapı - 5 İleri Manuel - Trend X 1.6L Ti-VCT - 5 Kapı - 6 İleri PowerShift - Trend X 1.6L Ti-VCT - 4 Kapı - 5 İleri Manuel - Trend X 1.6L Ti-VCT - 4 Kapı - 6 İleri PowerShift - Trend X 1.6L Ti-VCT - 5 Kapı - 5 İleri Manuel - Style 1.6L Ti-VCT - 5 Kapı - 6 İleri PowerShift - Style 1.6L Ti-VCT - 4 Kapı - 5 İleri Manuel - Style 1.6L Ti-VCT - 4 Kapı - 6 İleri PowerShift - Style 1.6L Ti-VCT - 5 Kapı - 5 İleri Manuel - Titanium 1.6L Ti-VCT - 5 Kapı - 6 İleri PowerShift - Titanium 1.6L Ti-VCT - 4 Kapı - 5 İleri Manuel - Titanium 1.6L Ti-VCT - 4 Kapı - 6 İleri PowerShift - Titanium 1.6L Ti-VCT - Station W. - 6 İleri PowerShift - Titanium 1.0L EcoBoost - 5 Kapı - 6 İleri Manuel - Titanium 1.0L EcoBoost - 5 Kapı - 6 İleri Otomatik - Titanium 1.0L EcoBoost - 4 Kapı - 6 İleri Manuel - Titanium 1.0L EcoBoost - 4 Kapı - 6 İleri Otomatik - Titanium 1.6L Ti-VCT - 5 Kapı - 5 İleri Manuel - ST-Line 1.0L EcoBoost - 5 Kapı - 6 İleri Otomatik - ST-Line DİZEL 1.6L TDCi - 5 Kapı - 6 İleri Manuel - Trend X 1.5L TDCi - 5 Kapı - 6 İleri PowerShift - Trend X 1.6L TDCi - 4 Kapı - 6 İleri Manuel - Trend X 1.5L TDCi - 4 Kapı - 6 İleri PowerShift - Trend X 1.6L TDCi - Station W. - 6 İleri Manuel - Trend X 1.5L TDCi - Station W. - 6 İleri PowerShift - Trend X 1.6L TDCi - 5 Kapı - 6 İleri Manuel - Style 1.5L TDCi - 5 Kapı - 6 İleri PowerShift - Style 1.6L TDCi - 4 Kapı - 6 İleri Manuel - Style 1.5L TDCi - 4 Kapı - 6 İleri PowerShift - Style 1.6L TDCi - Station W. - 6 İleri Manuel - Style 1.5L TDCi - Station W. - 6 İleri PowerShift - Style 1.6L TDCi - 5 Kapı - 6 İleri Manuel - Titanium 1.5L TDCi - 5 Kapı - 6 İleri PowerShift - Titanium 1.6L TDCi - 4 Kapı - 6 İleri Manuel - Titanium 1.5L TDCi - 4 Kapı - 6 İleri PowerShift - Titanium 1.6L TDCi - Station W. - 6 İleri Manuel - Titanium 1.5L TDCi - Station W. - 6 İleri PowerShift - Titanium 1.5L TDCi - 5 Kapı - 6 İleri PowerShift - ST-Line Donanım güncellemesi olarak sadece Titanium'a LED gündüz farı eklendi. Yıllar yılı gelen tüm güncellemeler burada https://www.focusclubtr.com/topic/8544-makyajlı-2014-2015-2016-2017-ford-focus-detaylı-donanım-listesi/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Filoların tercihi olan Trend X Dizel opsiyonlarının tümü uçmuş. Fiolalar şimdi Style mi dönecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Ford Focus'un satış adetlerinde ciddi düşüş yaşanacaktır diye düşündüm şu an. Ancak bu sayede 1.5 tdci trend x in fiyatında düşüş yaşanabilir diye de umut ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 2 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Ford Focus'un satış adetlerinde ciddi düşüş yaşanacaktır diye düşündüm şu an. Ancak bu sayede 1.5 tdci trend x in fiyatında düşüş yaşanabilir diye de umut ediyorum. Satılmayan modelleri kaldırdım diyor adam, ciddi düşüş nasıl olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 dünya motoru 1.0 eğer focus 4 le atılım yapmazsa kaybolup gidecek sayelerinde, vw nin 1.0 ını bilen ford un 1.0 nı bilmiyor. ne güzel reklam ve pazarlama, vw 1.0 nasıl satışı bilgim yok ama. 1.0 a tüp te takılıyor artık ki, iyi pazarlanmalı. yada tüp olayı var madem 1.5 eb getirsinler..hayırlısı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 180hp'nin gereksiz olduğunu kaç yıldır söylüyorum burada, hem focusta hem c-max'da (Cem abi duymasın ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 (düzenlendi) Burada Otosan'a yönelik getirilebilecek tek eleştiri malını tanıtmayı ve satmayı başaramamış olması. Bunun dışında ürün gamını muhafazakar, yeniliklere kapalı, kısmen bilgisiz ve önemli ölçüde endişeli kullanıcıların tercihleri belirliyor. SW isteyenin tek seçeneğinin dizel otomatik olması komik. Bu çağda hala 1.6 atmosferik motorun hakim görünmesi ise acınası bir durum. ST-Line da güzel sportif tasarımı 125 PS'lik fındık motorla birleştirip "mış gibi"ler kervanına katılıyor. Satılmıyor diye seneye o da kalkar merak etmeyin. Niye bayi çıkışlı LPG dönüşümlü modele girmiyorlar diye merak etmiyor da değilim. Neyse zaten Türkiye'de Focus yavaş yavaş piyasadan silinecek bir model gibi görünüyor. Yakında hepsinin üzeri çizilir, ya da ne bileyim Mazda ile yarışır. Benim bu ürün gamında Ford ile pek bir geleceğim olmaz. Ocak 25, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Benim yukaridan anladigim: Benzinlide HB araba satmayalim, isteyen olursa ya en bosunu ya da en dolusunu verelim... Benzinli SW hiiic satmayalim isimiz olmasin. Dizelde yakit ekonomisi icin dizel araba alanlara bos araba satmayalim, saplayalim sonuna kadar hissetsinler. Hep sacma ve mantiksiz bulmustum bu kombinleri. Bunlari hangi analist cikartiyorsa ve kim onay veriyorsa bence farkli firmalarin ajani falan olmalari lazim. Bir firma neden kendi kendine zarar vermek istesin yoksa. Alici optimizasyonu yapmislar, satis ve urun gami optimizasyonu degil bu. Beter olsun ford su dakikadan sonra... --2 dakika sonra eklendi-- Ha deselerki bunlar stokta tutacagimiz ve devamli getirecegimiz arabalar, isteginize bagli araci getiririz ama 3 aya gelir, eyvallah dersin. Ama bu dupeduz alicisini seciyor insanlari zapti rapt altina almaya calisiyorlar. Yemez turkiyede, eeh der uzaklasir potansiyal musterisi. Potansiyel kuculme mesajindan ote bir deger tasimaz bu yaptirimlar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 49 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: 180hp'nin gereksiz olduğunu kaç yıldır söylüyorum burada, hem focusta hem c-max'da (Cem abi duymasın ) Okudum okudum ve ben Focus'u asla başka bir motorla düşünemiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 3 saat önce, Cem Boneval yazdı: Okudum okudum ve ben Focus'u asla başka bir motorla düşünemiyorum. Ben 1.5TDCI PS düşünebilirim, gayet düzgün bir config. Ama 180ps siz düşünemedim evet. Hatta F1 kulaklı PS olsa tadından yenmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Benim yukaridan anladigim: Benzinlide HB araba satmayalim, isteyen olursa ya en bosunu ya da en dolusunu verelim... Benzinli SW hiiic satmayalim isimiz olmasin. Dizelde yakit ekonomisi icin dizel araba alanlara bos araba satmayalim, saplayalim sonuna kadar hissetsinler. Hep sacma ve mantiksiz bulmustum bu kombinleri. Bunlari hangi analist cikartiyorsa ve kim onay veriyorsa bence farkli firmalarin ajani falan olmalari lazim. Bir firma neden kendi kendine zarar vermek istesin yoksa. Alici optimizasyonu yapmislar, satis ve urun gami optimizasyonu degil bu. Beter olsun ford su dakikadan sonra... --2 dakika sonra eklendi-- Ha deselerki bunlar stokta tutacagimiz ve devamli getirecegimiz arabalar, isteginize bagli araci getiririz ama 3 aya gelir, eyvallah dersin. Ama bu dupeduz alicisini seciyor insanlari zapti rapt altina almaya calisiyorlar. Yemez turkiyede, eeh der uzaklasir potansiyal musterisi. Potansiyel kuculme mesajindan ote bir deger tasimaz bu yaptirimlar. Servet e bu yazısından dolayı candan katılıyorum.Aynen ford yakında focusu rafa kaldırır bizde bir zamanlar bir focus vardı deriz.Bakın buraya da yazıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 (düzenlendi) Otosan'ı anlamak çok zor gerçekten. Yakup satılmayan kalkmış demiş ama benim etrafımda gördüğüm Focusların büyük kısmı dizel Trend X. Servet'in söylediklerine katılmamak elde değil. Bari sipariş ile araç getirip alacak adamı da kaçırmayın. İlk Focus'a niyetlendiğimde 2013 yılında 1.0 eb için el sıkışmıştık. O zaman çeşitli ekonomik sebeplerle aracı alamadım. 1.0 bütün donanım seviyelerinde sunuluyordu. 2015'i almaya gittiğimde 1.0 eb için illa Titanium almak gerekiyordu, şimdi o da uçmuş. Geçenlerde Cem abi Avrupa ülkelerinde en çok satılan otomobilleri paylaşmıştı. Bir iki ülke dışında Fiesta dışında hiçbir modelin esamesi okunmuyor. Otosan desen zaten başını kuma gömmüş durumda bence. Ben şimdi araba yenileyecek olsam ne alırım diyorum, premium diye geçen markaları eleyince yine aklıma ilk Ford geliyor. Ama bu zihniyet devam ederse zorla gidip Hyundai ya da Kia almaktan başka yol gözükmüyor. Neyse bana giren çıkan yok ama takkeyi önüne koyup bir düşünür insan. Yazık ediyorlar. Ocak 25, 2017 Semih O. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Benim alacağım araç 1.5 tdci oto hb titanyum idi. Kalkmış. 2 gündür 2011 Cooper S cabrio kullanma fırsatım oluyor. 9 lt yakıyor, deli gibi gidiyor, resmen go-kart ikinci eli Focus parasına bulunuyor. ? Tek derdi Türkiye yollarında süspansiyonlar aşırı sert resmen langur lungur gezilir. Sport modda egzosdan patırtılar geliyor acayip bir oyuncak. Yani yemişim Focus u ? 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Zaten ford binek satışları sürekli düşüyor bu sene daha da düştü seneye dahada düşecek..Ben ne zamandır söylüyorum bu fordun motor ,donanım kombini seçeneğini anlamıyorum ve mantıksızlık diye trend x dizel manuel neden satıştan kalkıyor benim piyasada en çok gördüğüm focus seçeneği...Müsteriye sen seçenek sun isteyen istediğini alsın yok 1.0 alacaksan trend x alamazsın yok sw alacaksan benzinlisi yok vs. vs. bu kafayla daha çok düşer satışları. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 8 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: Filoların tercihi olan Trend X Dizel opsiyonlarının tümü uçmuş. Fiolalar şimdi Style mi dönecek 5 kapı trend x devam ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap