Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Uymaz demeyelim Niye uymasın. Sadece o ülke için şuan buna gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 20 dakika önce, Ali Danacı yazdı: İnşallah hayırlısıyla aracınızı alırsınız. Sözüm sadece 4.18 için olacak. Şimdi bmw.de ve autoscout24.de sitelerine baktım ama bu motor seçeneği maalesef Almanya'da yok. Demek ki BMW bir şeyi biliyor. Bu kasaya o motor uymaz. Bizim gibi vergi cenneti ülkelere de "Alın size bu yeter!" diyorlar sanırım. 4.18 alıp tabiri caizse "görüntü var ses yok!" olmasın. bu arabayı kullandım görüntü var sesde var güzel makine. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 58 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Uymaz demeyelim Uymaz derken yakışık almaz. Bu tipe bu HP diye... Şimdi, Adem Kazıl yazdı: görüntü var sesde var 4 seri gran coupe araba ve 136 HP hiç yakışmıyor ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Uymaz demeyelim Niye uymasın. Sadece o ülke için şuan buna gerek yok. aynen öyle TR de 2.0 vergi sistemi ile 1.5 aynı olsun TR ye de zaten 1.5 136 ps motoru getirmezler --4 dakika sonra eklendi-- Pazartesi bi aksilik çıkmazsa aracımı veriyorum ,inşallah... Bulduğum araç satılmazsa salı günü Istanbul'dayım .GT ile döneriz artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap