Servet Ö. Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2017 Dirt 4 oynayaniniz var mi? Ben iki haftadir ne kadar kotu ralli pilotu olabilecegimi, arkadan itisli arabayla gordugum ilk virajda biryerlere paylayacagimi kanitlamakla mesgulum. Sinir oldum klavyeden olmuyor bu is. Gidip direksiyon seti almanin esigindeyim. Bu kadar kotu araba kullaniyor olamam herhalde. Kesin klavyeden... frende gazda dozlama yapamiyorsun, istedigin kadar az/cok direksiyonu ceviremiyorsun. Kesin ya.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur Konu kilit... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur Konu kilit... Ilaahi sen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Ilaahi sen... [emoji14] Di mi ama? Arcade'den ziyade simülasyon tarzı bir oyun Dirt.. O yüzden direksiyon seti şart başgan.. Klavyeyle çok zor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. Artık bilg. eskidi, oyunlardan uzak kaldım iyice. 28 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. Artık bilg. eskidi, oyunlardan uzak kaldım iyice. Bahele bah bah... Hallere bak.. Yeni mi çektirdin fotoyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bahele bah bah... Hallere bak.. Ne hale düşürdün beni, bizi, hepimizi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Kesin ya.... yakında dersin 2 monitör daha alayımda şöyle içine dalayım android verdiyonunu oynamıştım MHL ile bağlayıp keyifliydi. pc oyunu daha iyidir. ama klavye işi gıcık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Bırakın böyle 'Dirt' işleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: Dirt 4 oynayaniniz var mi? Ben iki haftadir ne kadar kotu ralli pilotu olabilecegimi, arkadan itisli arabayla gordugum ilk virajda biryerlere paylayacagimi kanitlamakla mesgulum. Sinir oldum klavyeden olmuyor bu is. Gidip direksiyon seti almanin esigindeyim. Bu kadar kotu araba kullaniyor olamam herhalde. Kesin klavyeden... frende gazda dozlama yapamiyorsun, istedigin kadar az/cok direksiyonu ceviremiyorsun. Kesin ya.... PS4'ün joystick ile daha rahat oynarsın... hem pedallar tuşa bastığın kadar tepki veriyor hemde stickler direksiyonu çevirdiğin kadar trailer'ını gördüm bende dün PSN'de... demosunu bir denerim bulursam da nedense colin mcrae serisinden ve martini sponsorlu focus mk1'den sonra daha çok F1'e kaydı gönlüm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 3 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. Artık bilg. eskidi, oyunlardan uzak kaldım iyice. Tam bişey diyecem bi gülme geliyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 3 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: PS4'ün joystick ile daha rahat oynarsın... hem pedallar tuşa bastığın kadar tepki veriyor hemde stickler direksiyonu çevirdiğin kadar trailer'ını gördüm bende dün PSN'de... demosunu bir denerim bulursam da nedense colin mcrae serisinden ve martini sponsorlu focus mk1'den sonra daha çok F1'e kaydı gönlüm... Ben joystick kullanma ozurluyum, elim agriyor bir sure sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Koca koca adamlar oyun oynuyorlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur [emoji4]Konu kilit... Bu oyun senin üstüne 4 versiyon attığına göre artık yaşlandığını kabul et. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Bu oyun senin üstüne 4 versiyon attığına göre artık yaşlandığını kabul et. He ben yaşlandım da sen Benjamin Button'sın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap